Δελτίο Τύπου

Hercules_Affair

Μετά την τεράστια επιτυχία του “Blind”, οι Νεοϋορκέζοι Hercules and Love Affair έρχονται στην Ελλάδα με νέο άλμπουμ και πολύ dance διάθεση

Οι Hercules and Love Affair, έχοντας ήδη κερδίσει μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα γκρουπ της dance σκηνής, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως με το εκθαμβωτικό πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους και με τη τεράστια επιτυχία των “Blind” (με τη συμμετοχή του Antony Hegarty από τους Anthony & The Johnsons), “You Belong”, κ.ά., έρχονται την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στο Fuzz, για να παρουσιάσουν κομμάτια από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους, Blue Songs, αλλά και κλασσικές επιτυχίες!

Οι Hercules and Love Affair, το project του γνωστού Νεουρκέζου DJ Andy Butler, αδιαμφισβήτητα αντιπροσωπεύουν την παραδοξότητα της συνύπαρξης δύναμης και ευπάθειας, αρρενωπότητας και θηλυκότητας, στα πλαίσια ενός κλασικού συγκροτήματος disco, που συνδυάζει εύστοχα τρεις δεκαετίες dance μουσικής. Ο ήχος τους είναι ένα μουσικό μείγμα που εκτείνεται από τη disco στο house, από το acid στο synth-pop, από τον Derrick May στον Giorgio Moroder, αλλά διατηρώντας πάντα τα μοναδικά στοιχεία των Hercules and Love Affair.

Tη βραδιά ανοίγουν οι Ancient Astronauts, το σοφιστικέ duo της freestyle electronica στην πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα!

Oι Ancient Astronauts, με τη νέα κυκλοφορία του “Into Bass and Time” από την ESL Music - τη δισκογραφική μεταξύ άλλων και των Thievery Corporation -, πέρασαν αδιαμφισβήτητα στον πάνθεoν του Freestyle, λαμβάνοντας υποστήριξη από τον mr Scruff, τον Gilles Peterson και τον Michael Rutten.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμή Εισιτηρίου στην Προπώληση: 20e

Τιμή Εισιτηρίου στο Ταμείο: 25e

Προπώληση εισιτηρίων: Public-Συντάγματος, Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366)

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured