Ναταλία Πετρίτη

Το ATHENS BLUES, το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ από Hume Assine, πλέον κυκλοφορεί σε έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συλλεκτικών διαφανών βινυλίων, συνοδευόμενα από ένα sticker pack που επιτρέπει σε όσους το αποκτήσουν, να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους είτε επάνω στην ίδια τη συσκευασία του άλμπουμ ή σε οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο item. 

Με βάση τον αστικό ήχο, το ATHENS BLUES καταγράφει τον παλμό της πόλης μέσα από 10 καθημερινές ιστορίες που περιλαμβάνουν έρωτες, πάθη, τοξικότητα, ρουτίνα, δημιουργικότητα, χορό και "ταξίδια". 

humeassine3

Παράλληλα, για να γιορτάσει την κυκλοφορία, το σχήμα, κυκλοφόρησε κι ένα νέο διπλό κλιπ, ενώνοντας δύο τραγούδια του album (CITYLIGHTS / POLIKATIKIES) σε μία ερωτική ιστορία γεμάτη βόλτες στην πόλη και πολλά, μα πάρα πολλά φιλιά, σε σκηνοθεσία NOHOOT.

Το  βίντεο ξεκινάει με το CITYLIGHTS, το νέο 4ο single μέσα από το album, το οποίο κινείται σε downtempo, trip hop ήχους με τον πρωταγωνιστή μας να αναζητά τη λαχτάρα του πρώτου (;) φιλιού, ενώ κλείνει αισίως με ενάμιση λεπτό αδιάκοπων φιλιών.

hume assine vinyl 2

Δείτε το video

Αποκτήστε το βινύλιο από τη Muzitee: https://www.muzitee.com

Περισσότερα για το album: https://humeassine.com/athensblues

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured