Ναταλία Πετρίτη

Οι Youth Valley παρουσιάζουν το νέο τους video “Jean Moreas” μέσα από το από το άλμπουμ τους, “Lullabies For Adults” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2023 από την Make Me Happy Records (Europe) και την Shelflife Records (USA).

To Jean Moreas μιλά για τις σκέψεις ενός παιδιού που χαρακτηρίζεται από διαφορετικότητα και ροπή στην τέχνη, το οποίο τα κοινωνικά σύνολα καταπιέζουν να προσαρμοστεί στην ομοιογένεια και τη νοοτροπία ενός τυποποιημένου «λειτουργικού πολίτη», αδιαφορόντας για την ψυχική του υγεία και ανάγκη έκφρασης. Το βίντεο είναι μια ωδή στις συναυλίες, τους ανθρώπους που παρίστανται σε αυτές και τα όνειρα που μοιράζονται καλλιτέχνες και κοινό παρέα μεσα απο τη μουσική.

Δείτε το music video σε σκηνοθεσία Βασίλη Τζόκα:

Οι Youth Valley έχουν μέχρι στιγμής αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για το ντεμπούτο άλμπουμ τους το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω crowdfunding και έγινε σε παραγωγή των ίδιων, μαζί με τον καταξιωμένο indie μουσικό παραγωγό Άλεξ Μπόλπαση.

Μάθετε περισσότερα για το συγκρότημα και ολόκληρο τον δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί σε gatefold βινύλιο και CD παγκοσμίως, στο επίσημο λινκ τους: 

https://linktr.ee/youthvalley

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured