Ναταλία Πετρίτη

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album, «Ας τους Σκοτώσουμε Όλους και Μετανιώνουμε Ύστερα», o ΜΑΖΟΗΑ παρουσιάζει το video clip για το κομμάτι «Αρρενωτίποτα» σε σκηνοθεσία Danny&Loco

Το «Ας Τους Σκοτώσουμε Όλους...» είναι γνήσιο παιδί μίας πολυδιάστατης εποχής ψηφιακών μέσων και γρήγορης ταχύτητας, όπου τα πάντα μοιάζουν να περιφέρονται γύρω από μία μαύρη τρύπα. Indie ροκ και πανκ τραγούδια, ποπ μπαλάντες και hip hop επιρροές συνθέτουν το πολύπλευρο μουσικό προφίλ του δίσκου. Στιχουργικά, περισσότερο κατασταλαγμένος από ποτέ και χωρίς να χάνει τον αυτοσαρκασμό του, καταθέτει 17 ελληνόστιχα τραγούδια, που υμνούν την αρχή και το τέλος του έρωτα, την ελπίδα και την απελπισία και αναμετριούνται με την πατριαρχία, την βαρεμάρα της καθημερινότητας, το κοινωνικό τέλμα και τον θάνατο.

mazoha-aren-2

Ο Τζίμης Πολιούδης ηχογράφησε το άλμπουμ, τον Ιούνιο του 2022, απομονωμένος στο σπίτι του, αφουγκραζόμενος προσωπικά αλλά και εξωτερικά ερεθίσματα και γεγονότα. Η συνηθισμένη του δημιουργική μοναχικότητα σ’ αυτό τον δίσκο διακόπτεται από ενδιαφέρουσες συνεργασίες: η Nalyssa Green συμμετέχει στο ντουέτο «Αποσμητικό», ο Θωμάς Στρατάκης (Green Was Greener) συνυπογράφει την μουσική στα κομμάτια «Μελλοντικέ Μου Εαυτέ» και «Τι Θα Γίνει» και ο Κώστας Θεοδωρίδης έχει γράψει τους στίχους στο «Ανώδυνο».

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital album από την Ιnner Ear.

*στο CD και στο Digital album περιέχονται 17 κομμάτια, στο LP 13.

mazohaep

Δείτε το video clip για το κομμάτι «Αρρενωτίποτα»:

https://www.youtube.com/watch?v=92XYGNMz4XU

Cast:

Professor: Simeon Tsakiris

Secretary: Vicky Kyriakoulakou

Patient: Nikolas Galgadas

Battered Guy: Giorgos Rotsos

Doctor: Vasilis Karageorgiou

Nurse: Danae Goutkidou

2nd Doctor: Dimitris Kapetanios

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured