Τρία χρόνια μετά το album Repo και έχοντας υπογράψει σαν παραγωγός δεκάδες album της εγχώριας ανεξάρτητης ροκ και όχι μόνο σκηνής, ο Κύριος Κ. aka Θοδωρής Κοντάκος, μοίρασε αυτή την εβδομάδα ένα νέο single και video για το κομμμάτι “Φευγιό” που συνέθεσαν από κοινού με τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

O K. είχε επιμεληθεί το album Aπόδραση του Μαρκόπουλου πίσω στο 2021 και εκεί είχε ερμηνεύσει το παραγνωρισμένο soft rock jam με τίτλο “Γενικά”.

Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένη η δισκογραφική επιστροφή κάποιου από τους δύο μέσα στο 2023, τα συνεχόμενα studio sessions απέφεραν πρόσφατα την εξίσου αέρινη ακουστική σύνθεση με τον τίτλο “Φευγιό” που φέρει το συνθετικό ταλέντο του Μαρκόπουλο και με τους υπαρξιακούς στίχους του Κοντάκου.

Ο Κος Κ. φρόντισε η κυκλοφορία του single να συμπέσει με μία ακόμη ζωντανή του εμφάνιση, αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου στο live stage του Nomads Athens, στο 135 της Ερμού.

Παρούσα θα είναι και η Just Gazing Records στον ανάλογο merch πάγκο με όλες τις δισκογραφικές εκδόσεις (tapes, CDs, βινύλια και t shirts) του κύριου Κ. την τελευταία δεκαετία.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured