Νέα κυκλοφορία-digital single μας έρχεται από τον Logout και ο τίτλος της; "Αθήνα Είσαι Τέλεια".

Στίχοι
Στα γόνατα πεσμένη
πισθάγκωνα δεμένη
Αθήνα είσαι τέλεια
Απ' άκρη ως άκρη πουλημένη
κι απογοητευμένη
Αθήνα είσαι τέλεια
Στα σκουπίδια αν με βρεις ξανά
θα περνάω υπέροχα
στους 80 βαθμούς στη σκιά
θα περνάω υπέροχα
αγκαλιά με φλογισμένα μπετά

Στα γόνατα πεσμένοι
πισθάγκωνα δεμένοι
Ελλάδα είμαστε τέλεια
Απ' άκρη ως άκρη πουλημένοι
κι απογοητευμένοι
Ελλάδα είμαστε τέλεια
Στα συντρίμια αν μας βρεις ξανά
θα πεθαίνουμε υπέροχα
στους 300 βαθμούς στη φωτιά
θα πεθαίνουμε υπέροχα
αγκαλιά με καπνισμένα "μετά"

logout----cover-art-by-rahmat-ahmadi

Cover art φωτογραφία του Rahmat Ahmadi. Mastering George Mastrokostas.

Bio

O Logout είναι τραγουδοποιός και μουσικός γεννημένος στην Αθήνα. Οι κυκλοφορίες του είναι πάντα διαφορετικές μεταξύ τους με ενορχηστρώσεις που συνδυαζουν folk, lo-fi, indie και synth pop στοιχεία.
 
Ομοίως και οι ζωντανές εμφανίσεις αλλάζουν κάθε φορά, άλλοτε χρησιμοποιώντας φυσικά όργανα και με βοήθεια συγκροτήματος, άλλοτε βασιζόμενες σε live-looping, sample και video art.

Ξεκίνησε τη μουσική του διαδρομή το 2007 με το συγκρότημα The Place Within στην Πάτρα. Το 2010 ξεκίνησε να παίζει ως σόλο καλλιτέχνης. H Inner Ear κυκλοφόρησε τις δύο πρώτες δισκογραφικές του δουλειές το 2011 και το 2012. Το ντεμπούτο του "Paper Plane Flight Recorder" κινήθηκε σε ακουστικά folk μονοπάτια, ενώ το “Little Things Buried in Concrete” δύο χρόνια αργότερα έφερε τη σφραγίδα της indie synth pop παραγωγής του Χρήστου Λαϊνά.

Το τρίτο του άλμπουμ, "N91°", κυκλοφόρησε έξι χρόνια αργότερα μέσω της ολλανδικής indie δισκογραφικής Tiny Room Records. Βασισμένος σε μια σύντομη ιστορία για ένα ναυαγό, σε αυτό το άλμπουμ πειραματίστηκε σε μεγάλο βαθμό με την αφήγηση, το video art και τα synths.

Το τέταρτό του άλμπουμ “ΕΔΩ/ΕΚΕΙ“ κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020. Ήταν το πρώτο του άλμπουμ με στίχους στη μητρική του γλώσσα, τα ελληνικά και συμπεριλήφθηκε στις περισσότερες λίστες των ελληνικών indie δίσκων της χρονιάς.

Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησε την πέμπτη του δισκογραφική δουλειά, "Instrumentals", που αυτή τη φορά περιείχε επτά κομμάτια χωρίς στίχους.

To έκτο του άλμπουμ με τίτλο "Πονέμελα" τον βρίσκει να επιστρέφει στην Inner Ear για τον δεύτερό του δίσκο με ελληνόφωνα κομμάτια.

Links:
Logout
logout-music.com

George Mastrokostas
soundinsilencerecords.bandcamp.com

Rahmat Ahmadi
rahmatahmadi.com

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured