Ναταλία Πετρίτη

Ο Metaman (Θωμάς Γουναρόπουλος) παρουσιάζει το νέο του music video για την ονειρικά σκοτεινή “Meta Rumba” από τον δεύτερο δίσκο του ΜΑΤΑΙΩΣΗ που μας έδωσε απλόχερα το περασμένο καλοκαίρι και μας έφερε αντιμέτωπα με τις πιο βαθιές μας σκέψεις. 

Η flâneur σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Διαμαντή και το ρυθμικό μοντάζ του Ηλία - Μάριου Χαλιαμάλια μας κάνουν να «ανασαίνουμε μέσα από τα σύνθια» του Metaman.

Πλάνα γυρισμένα στις κατακόμβες του Παρισιού και τα τούνελ μετρό της Αθήνας από τον street photographer Death Vallée, απαρτίζουν το music video που μας εισάγει σε ένα κόσμο των υπογείων, της ηλεκτρονικής μουσικής και της φυγής. 

Δείτε το music video εδώ:

Vinyl Release Party: 3/12, Romantso, Athens

https://fb.me/e/39Efmx0Vx 

video-still-2

Director’s note:

«Ακούγοντας το κομμάτι του Metaman ταξίδεψα στις αόρατες πόλεις του Italo Calvino αλλά ταυτόχρονα εμπνεύστηκα από τα interrail χρόνια μου. Υπόγειες εξερευνήσεις, εκεί που γνωρίζεις και συνομιλείς αλλιώς με την πόλη. Urbex διαδρομές και πάρτυ στις κατακόμβες του Παρισιού. Ατελείωτα τρεξίματα σε ράγες και τούνελ του μετρό που δεν ξέρεις αν και πως θα βγεις. Μπαίνεις, βυθίζεσαι και όταν καταφέρνεις να βγεις, ανασαίνεις ξανά.

Έτσι είναι και η ύπαρξη· ένα φλερτ με τον θάνατο και τη ζωή - μπαίνοντας και βγαίνοντας σε bad trip υπαρξιακών ζητημάτων που ψάχνουμε το τέλος από το αδιέξοδο. Αυτό ένιωσα ακούγοντας τη Meta Rumba. Αυτό είναι για εμένα η Meta Rumba».

                                                                          Κωνσταντίνος Διαμαντής 

Ακούστε το ολόκληρο το άλμπουμ «ΜΑΤΑΙΩΣΗ» του Metaman:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured