Ναταλία Πετρίτη

Το “Dear Fear” είναι το νέο single του πολυσχιδούς και ακάματου θεράποντα της ηλεκτρονικής - και όχι μόνο - μουσικής, Σεραφείμ Τσοτσώνη, ενός συνθέτη του οποίου το προσωπικό όραμα, το καινοτόμο μουσικό ιδίωμα και η καλλιτεχνική ευαισθησία έχει διευρύνει τους ορίζοντες του συγκεκριμένου είδους, θέτοντάς τον, εδώ και χρόνια, στην πρωτοπορία της εγχώριας μουσικής δημιουργίας.

Το “Dear Fear” γίνεται ο ιδιοσυγκρασιακός καμβάς πάνω στον οποίο ο συνθέτης, για μια ακόμη φορά, μπολιάζει με μαεστρία το ηλεκτρονικό μουσικό είδος με στοιχεία post rock, cinematic και modern classical - μουσικά είδη που, ούτως ή άλλως, υπηρετεί το συνθετικό εύρος του Τσοτσώνη.

Το δυστοπικό και αγωνιώδες αίσθημα που δημιουργούν τα μουσικά μοτίβα του κομματιού λύεται σε ένα κρεσέντο λύτρωσης, δυναμισμού και κατάφασης. Ο φόβος, που όσο ποτέ άλλοτε, κατακλύζει το προσωπικό και το συλλογικό μας ασυνείδητο, γίνεται αγαπημένος, όταν το ταλέντο τον μετατρέπει σε δημιουργία και μας τον επιστρέφει σαν ελιξήριο ζωής και δύναμης.

Κυκλοφορεί από την Hatsuyume Records.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured