Ναταλία Πετρίτη

Η νεοσύστατη αθηναϊκή post-punk τετράδα των commuter μας κυκλοφορεί το πρώτο της single και video clip, με τίτλο “Light”. Είναι το πρώτο μέσα από το ντεμπούτο ΕΡ του συγκροτήματος που θα περιέχει τέσσερα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει τον προσεχή χειμώνα.

Η ηχογράφηση και παραγωγή του κομματιού έγινε από τον Άλεξ Μπόλπαση στο Suono Studio και Freaks Studio. Tο mastering έγινε από τον Greg Obis στο Chicago Mastering Service.

Το video clip του “Light” επιμελήθηκε ο Χρήστος Λιανόπουλος και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα καθώς και στον ιδιαίτερο χώρο του Kinoko Plantstore στην Χαλκίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

To Light είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

https://linktr.ee/commuterband

c

Bio:

Οι commuter ξεκίνησαν ως μουσικό project του Διονύση Κουταβά (vocals/guitar) στην Αθήνα του 2019 με βασική επιρροή τον post-punk ήχο της σκηνής του Καναδά (Women, Preoccupations) αλλά και το νέο ρεύμα του Ηνωμένου Βασιλείου (Shame, Squid). Τον Οκτώβριο του 2021 το project απέκτησε μορφή full band, με την προσθήκη των Δημήτρη Κουτσούλη (drums), Σπήλιου Κάκκα (bass) και Αλέξανδρου Κολοκυθά (guitar) και βρίσκεται στη διάρκεια της παραγωγής του πρώτου τους ΕΡ το οποίο θα κυκλοφορήσει τον προσεχή χειμώνα.

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify | Bandcamp

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured