news.team

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο τράπερ Light, έπειτα από τη σύλληψή του (για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων) από άνδρες του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Light συνελήφθη χθες το βράδυ, λίγο πριν την εμφάνιση του σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, μαζί με τον μάνατζέρ του. Ο τράπερ βρέθηκε εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛΑΣ βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Light ποσότητα ναρκωτικών (δύο καρτέλες Xanax και δύο σακκουλάκια με κάνναβη) και 18.355 ευρώ. Στο σπίτι του τράπερ βρέθηκαν δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι 29 εκ., ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα από τα όπλα που απεικονίζονται στο επίμαχο βίντεο που εμφανίστηκε σε διάφορα site το τελευταίο 24ωρο.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, όπως και ο μάνατζέρ του.

Όλα ξεκίνησαν προχθές το βράδυ όταν ο Light ανήρτησε Instagram Story μέσα από κατάμεστο κλαμπ στο οποίο εμφανιζόταν, ποζάροντας με πιστόλια στη ζώνη του. Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ένα από τα όπλα αυτά έμοιαζε με εκείνα της αστυνομίας.

Ο ίδιος ο τράπερ από την πλευρά του, κατά την προσαγωγή του σήμερα τα ξημερώματα, ισχυρίστηκε ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα και ότι τα είχε μαζί του για τις ανάγκες ενός βίντεο κλιπ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured