Ακούστε πρώτοι στο Avopolis το νέο κομμάτι του Johnny Labelle

Το "“Doppelgänger” θα περιλαμβάνεται στην επερχόμενη δουλειά του μουσικού, XVIII, που θα κυκλοφορήσει από την Inner Ear.

news.team
news.team

Μετά την κυκλοφορία του “In the Sun”, o Johnny Labelle παρουσιάζει το δεύτερο single, “Doppelgänger”, από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ του, XVIII.

Ο ίδιος ο Johnny Labelle σχολιάζει για τη δημιουργία του κομματιού: «Αρχικά έγραψα το "Doppelgänger" ως μια ιστορία για κά́ποιον του οποί́ου ο σωσιίας κλέβει την ψυχή́. Στην πορεία, δουλεύοντας εκ νέου το κομμά́τι με τον παραγωγό́ μου Βασιίλη Ντοκάκη, αποφάσισα να αλλάξω την αφή́γηση και να βά́λω τον χαρακτήρα του τραγουδιού́ να το σκάει με τον σωσία του, εγκαταλεί́ποντας την παλιά́ του ταυτότητα».

Ακροβατώντας ανάμεσα σε jazz standards των καπνισμένων υπόγειων μπαρ του περασμένου αιώνα και στη ρετροφουτουριστική pop του σήμερα, ο αθηναίος μουσικός συνθέτει έναν αλλόκοτα σκοτεινό και πλούσιο σε περιεχόμενο δίσκο. Τα κομμάτια πρωτογράφτηκαν σε μορφή demo στα μέσα του 2019 και ολοκληρώθηκαν με παραγωγό τον Βασίλη Ντοκάκη το 2020. Ο δίσκος έρχεται ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του Johnny Labelle, Cold Fruit.

Το “XVIII” κυκλοφορεί σε LP και digital στις 4 Δεκεμβρίου από την Inner Ear και μπορείτε να το προπαραγγείλετε εδώ.

Ακούτε πρώτοι, αποκλειστικά στο Avopolis το νέο single του Johnny Labelle, “Doppelgänger”, παρακάτω:

FEATURED TODAY

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top