Στο νέο του βίντεο κλιπ, ο Kareem Kalokoh στέλνει χαιρετίσματα από την Κούβα

Δείτε το βίντεο για το κομμάτι "Heaven", τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στη διάρκεια του παγκόσμιου tour του Kareem για τo φιλμ Beyond ATH.

news.team
news.team

Το νέο video clip του Kareem Kalokoh για το “Heaven” και είναι φωτιά! 

Το “Heaven” είναι το intro του νέου μουσικού project του καλλιτέχνη και περιγράφει την πορεία του προς την επιτυχία.

Το video clip γυρίστηκε στην Αβάνα της Κούβας, κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου tour του Kareem με το Havana Club, για τα γυρίσματα του μουσικού film Beyond ATH. Τα τοπία της Κούβας, της χώρας που γεννήθηκε το Havana Club και η αυθεντική κουλτούρα του δρόμου, φτιάχνουν το τέλειο σκηνικό για ένα video clip με super εικόνες και ατμόσφαιρα.

Η Κούβα ήταν ο τέταρτος, τελευταίος και κορυφαίος σταθμός του παγκόσμιου tour του Kareem για τη δημιουργία του film Beyond ATH, μια μοναδική ευκαιρία για τον καλλιτέχνη να παρουσιάσει τη μουσική του πέρα από την Ελλάδα και να διεκδικήσει τη θέση του στη διεθνή rap σκηνή.

Μη χάσετε την πρεμιέρα του film Beyond ATH αυτή την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο MAD TV, στις 21.00!

Βλέπετε το βίντεο για το "Heaven" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top