Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του αθηναίου Liebchen

Για το κομμάτι "Hold Me Tighter" και δεύτερο single από το επερχόμενο ep, Δαίμων, που θα κυκλοφορήσει από την Just Gazing.

news.team
news.team

Ο χαρακτήρας Liebchen σχηματίστηκε από τον Hawk Stigmata στα μέσα της δεκαετίας του '10 στο Βερολίνο. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η AbyssX και η Zoe Zanias (Keluar / LineaAspera) έχει μοιραστεί την σκηνή με τους Ascetic,Kas Product, Keluar, Schwefelgelb, Die Selektion, το N.U. UNRUH (των Einstürzende Neubauten), Legendary Pink Dots και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις στο Βερολίνο, το Λονδίνο και το Παρίσι. Τους τελευταίους έξι μήνες ο Liebchen έχει σταθερή, πλέον, βάση την Αθήνα και ο avant-garde εικαστικός καλλιτέχνης Βασίλης Αγγελόπουλος, γνωστός για το προσωπικό του μετα-βιομηχανικό έργο Conjecture (amek,Raumklang & συνεργασίες και live με τους Lith, Mourmansk150, Stendeck, Dirk Geiger, Mytrip,Hologram_, Talos, Aevin, LΔΤΞ, Martin Bladh) έγινε o παραγωγός της μουσικής του Liebchen, ορίζοντας το νέο σκοτεινό νευρικό ήχο του ep Δαίμων που θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου από την Just Gazing.

Το ηλεκτρονικό υβρίδιο ebm - και industrial ήχων πάνω σε πειραματική βάση οδηγούν τον Liebchen στην νέα δεκαετία. Η μουσική χαρακτηρίζεται από το ηλεκτρονικό πανκ-βιομηχανικό ebm ήχο του Βασίλη Αγγελόπουλου, ενώ οι στίχοι του Hawk Stigmata είναι η έκφραση της πείνας που έχει ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να ολοκληρώσει το ταξίδι της καρδιάς.

Το δεύτερο single από το επερχόμενο ep μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε το βίντεο για το κομμάτι "Hold Me Tighter" σε σκηνοθεσία του Daniel Peace παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Monumental" στο οποίο ο μουσικός «πειράζει» τον Ολυμπιακό Ύμνο για τις ανάγκες της ...

Στις 24 και 25 Ιουλίου στο Terra Republic με Πυξ Λαξ, Villagers of Ioannina City, Rotting Christ, μεταξύ άλλων.

Ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Violet Bent Backwards Over the Grass.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top