news.team

Η αγαπημένη μέρα του μήνα για τα ανεξάρτητα labels στην μετά Covid εποχή είναι η Παρασκευή του μήνα που το Bandcamp μηδενίζει την προμηθεία του. 

Στην Just Gazing αυτές τις Bandcamp Παρασκευές βρίσκουμε την ευκαιρία να ακούσουμε επερχόμενα projects και ακυκλοφόρητες και σπάνιες εκδόσεις κομματιών που για διάφορους λόγους είχαν μείνει στα αρχεία του label. Στην πρώτη Βandcamp Παρασκευή ακούσαμε την συλλογή You’ve Got Friends, στην αντίστοιχη μέρα του Μαΐου είχαμε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο bandcamp το άλμπουμ Ρεπό του Κύριου Κ με το αντίστοιχο CD.

Σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου από τις 10πμ και για 24 ώρες, η Just Gazing κυκλοφορεί αποκλειστικά από την σελίδα της στο https://justgazing.bandcamp.com/ 

1. 25 κασέτες, digital download και free συνοδευτικά gadgets από το Untitled ep #2 του drummer και παραγωγού Evankelos.

Υποστηρίζετε την κυκλοφορία εδώ.

 

2. Digital download στο νέο μίνι άλμπουμ Some Stars του αθηναίου συνθέτη και παραγωγού Smalfeels. Επτά νέα κομμάτια που φανερώνουν την εξέλιξη του ήχου του μετά το ντεμπούτο “Indoors / Outdours” ep.

Το Some Stars mini album θα είναι διαθέσιμο μόλις για 24 ώρες και η επίσημη digital κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το Σεπτέμβριο, ενώ το ομώνυμο single (και video) προπομπός θα κυκλοφορήσει την Πέμτπη 11 Ιουνίου. 

Το βρίσκετε εδώ.

3. Η συλλογή Rare Finds με ακυκλοφόρητα κομμάτια από

- τους indie pop - rockers Relevant Box που αφήνουν αρχειακό υλικό online μετά από 15 ολόκληρα χρόνια
- την συνεργασία των Sillyboy και Σtella σε μία διασκευή έκπληξη 
- τους Wedding Singers στην μοναδική studio ηχογράφηση διασκευών τους
- το edit του disco dj και παραγωγού Kissing Strangers με το βασικό θέμα να αντλεί έμπνευση από την λαική μας παράδοση
- το επερχόμενο album του Ελληνοσύριου συνθέτη και ερμηνευτή Ibn El Leil, ένα ethnic project βασισμένο στις desert ιστορίες της Αραβικής παράδοσης

Το ακούτε και το κατεβάζετε εδώ.

 

Kαι οι τρεις κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες από σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου στην Βandcamp σελίδα της Just Gazing.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured