Πέρσι τέτοια εποχή ήταν που μουσικά και μη μέσα ασχολούνταν με τον Sin Boy. Το "Mama" είχε κάνει εκατομμύρια views, ακόμα και στα πανηγύρια το καλοκαίρι χορεύτηκε και ο ίδιος απολάμβανε (;) τη δημοσιότητά του με τον δικό του τρόπο. Ακόμα και εδώ στο Avopolis, ο Sin Boy βρήκε τον... χώρο του.

Και ξαφνικά, τον Σεπτέμβριο του 2019, τα παράτησε όλα. Έσβησε τα ίχνη του, τους λογαριασμούς του στα social media, τα τραγούδια του από τις πλατφόρμες και τα έβαλε με όλους και κυρίως με όσους προσπαθούσαν να τον εκμεταλλευτούν "για λίγη δημοσιότητα", λέγοντας ότι κάποιοι μάλιστα θέλουν να τον σκοτώσουν.

Αρχικά, ήρθε η ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του Instagram ότι θα πάψει να λέγεται Sin Boy και θα αλλάξει το όνομά του σε ...Lil Jesus. Γιατί; Γιατί «όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν».

Έπειτα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει κάθε προγραμματισμένο live που ήταν να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, μετά προχώρησε στη διαγραφή των τραγουδιών του από το YouTube, ενώ μεσολάβησε ένα απίστευτο πλήθος αναρτήσεων (πάνω από 70) με τις οποίες πότε απότινε φόρο τιμής στον Michael Jackson, πότε τα έβαζε με τα social media, πότε καταφερόταν ενάντια στη μουσική βιομηχανία

Δεν περιορίστηκε ωστόσο μόνο στα του σιναφιού του ο Sin Boy, μα έπιασε και τα ευρύτερα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Είτε τα καθ' ημάς, βρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε τα παγκόσμια, καταφερόμενος κατά του Ντόναλντ Τραμπ, του Βλαντιμίρ Πούτιν και κυρίως των Illuminati, τους οποίους κατηγόρησε ακόμα και για φωτιές ή για γεγονότα που καταχωρούνται στις φυσικές καταστροφές.

Ταυτόχρονα, αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI. Και έφυγε από την Ελλάδα, μετακομίζοντας στην Αλβανία με τη γνωστή Αλβανίδα τραγουδίστρια Rina, με την οποία είναι και συνεργάτες, πέρα από σύντροφοι.

Είτε όλο αυτό ήταν ένα καλοστημένο κόλπο, είτε ένα φρικάρισμα και μια κίνηση της στιγμής, ξέρουμε τώρα ότι δεν ήταν μόνιμο. Ο ίδιος επέστρεψε με νέο προφίλ, αλλά πάλι ως Sin Boy, και με ένα κοινό άλμπουμ μαζί με τη σύντροφό του, το MM. Το νέο άλμπουμ κυκλοφορεί από άλλη δισκογραφική, την AlphaPopOriginal. 

Ο δίσκος περιλαμβάνει τραγούδια σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αλβανικά, αγγλικά) και, όπως αναφέρεται, "αποτυπώνει τη νέα εκδοχή του εαυτού του και την κοινή πορεία του με τη Rina".

Εδώ είναι το single που κυκλοφόρησε μαζί με το άλμπουμ. Rina και Sin Boy τραγουδάνε (στα ελληνικά και στα αλβανικά)... το τσιφτετελάτο trap "GG". Πιασάρικο, όπως και όλα τα προηγούμενα.

Βοηθάμε και λίγο στη μετάφραση:

«Θα φύγω από την βαβούρα είναι όλοι χαμένοι
Δεν θέλουν το καλό μου όμως είναι μαζεμένοι
Ζηλεύουν που ειμαι εγώ
Δεν με νοιάζει τι κάνουν
Θέλουν να με πειράξουν ουτε καν φτάνουν
Έχω βάλει στόχους ξέρω τι θέλω
Βλέπω τη ζωή τους είναι μπουρδέλο
Οσα είπα λόγια τα έκανα πράξη
O Θεός ξέρει τι έχω περάσει»


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured