news.team

O Sin Boy είναι ήδη ο μεγάλος σούπερ σταρ του 2019, αφού το "Mama?" σήκωσε τον μεγαλύτερο ντόρο που έχει ξεσπάσει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας γύρω από τη μουσική, χαρίζοντάς του μια σαρωτική επιτυχία, η οποία το καλοκαίρι έφτασε μέχρι και τα πανηγύρια της επαρχίας.

Από την Παρασκευή, παρά ταύτα, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων -και πάλι με έναν τρόπο άκρως αμφιλεγόμενο. 

Αιτία, μια σειρά από ακατανόητες και για πολλούς αψυχολόγητες κινήσεις. Αρχικά, ήρθε η ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του Instagram ότι θα πάψει να λέγεται Sin Boy και θα αλλάξει το όνομά του σε ...Lil Jesus. Γιατί; Γιατί «όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν».

Έπειτα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει κάθε προγραμματισμένο live που ήταν να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, μετά προχώρησε στη διαγραφή των τραγουδιών του από το YouTube, ενώ μεσολάβησε ένα απίστευτο πλήθος αναρτήσεων (μετρήσαμε 76!) με τις οποίες πότε απότινε φόρο τιμής στον Michael Jackson, πότε τα έβαζε με τα social media, πότε καταφερόταν ενάντια στη μουσική βιομηχανία. 

Δεν περιορίστηκε ωστόσο μόνο στα του σιναφιού του ο Sin Boy, μα έπιασε και τα ευρύτερα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα. Είτε τα καθ' ημάς, βρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είτε τα παγκόσμια, καταφερόμενος κατά του Ντόναλντ Τραμπ, του Βλαντιμίρ Πούτιν και κυρίως των Illuminati, τους οποίους κατηγόρησε ακόμα και για φωτιές ή για γεγονότα που καταχωρούνται στις φυσικές καταστροφές.

Η συμπεριφορά του αυτή συζητήθηκε ευρέως στα ελληνικά social media όλο το Σαββατοκύριακο, ακόμα και από άτομα που κάθε άλλο παρά αρέσκονται στη μουσική του. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να εξηγήσει τι τον έπιασε έτσι ξαφνικά.

{youtube}u9sTHE3QKyw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured