news.team

Αναπάντεχος και εντελώς ξαφνικός ήταν ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που γνωστοποιήθηκε πριν λίγο από την οικογένειά του.

Ο αγαπητός στο πανελλήνιο τραγουδοποιός βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο εξοχικό του στον Πτελεό της Μαγνησίας -τόπο ευρύτερης καταγωγής του, αφού γεννήθηκε στον Βόλο- όπου και αισθάνθηκε έντονη δυσφορία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr, αιτία θανάτου φαίνεται να είναι η καρδιακή προσβολή. Αναμένεται όμως η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν 63 ετών και βρισκόταν αυτό το διάστημα σε περιοδεία ανά την Ελλάδα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, μεταφέροντας στην επαρχία το κοινό, χειμερινό τους πρόγραμμα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Τελευταία τους εμφάνιση ήταν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στον Βόλο. 

Αυτό σημαίνει ασφαλώς ότι ακυρώνεται η αυριανή συναυλία τους στο Ηρώδειο, η οποία θα γινόταν για την ενίσχυση της ένωσης Μαζί Για Το Παιδί. Ήδη, μάλιστα, η διοργάνωση εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια και ειδοποίησε το κοινό που είχε αγοράσει εισιτήρια ότι, αν επιθυμεί, μπορεί να τα εξαργυρώσει. Ό,τι δεν εξαργυρωθεί, ωστόσο, θα θεωρηθεί ως συνδρομή στο έργο της Ένωσης.

{youtube}VopdkbYr4yc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured