news.team

Πάει πια δεκαετία απ' όταν ο Αλέξανδρος Βούλγαρης έκανε το δικό του (σόλο) γκελ στα εναλλακτικά πράγματα της Αθήνας ως The Boy, χάρη στο άλμπουμ Please Make Me Dance (2009) και η «μπογιά» του κάθε άλλο παρά έχει ξεθωριάσει. Το απέδειξε άλλωστε και η αποδοχή που γνώρισε ο τελευταίος του μέχρι σήμερα δίσκος Έτοιμοι Δύο πίσω στο 2017 -με ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας. 

Τώρα ο The Boy είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Και, ως προπομπό, δίνει στη δημοσιότητα ένα φρέσκο τραγούδι ονόματι "Σιμόν Σουλ": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Σιμόν Σουλ" είναι σε μουσική, στίχους, ενορχήστρωση και παραγωγή του The Boy και προλογίζει το νέο άλμπουμ Παραδουλεύτρα, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άλλη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, από την Inner Ear -ψηφιακά και σε διπλό βινύλιο.

Ο The Boy θα παρουσιάζει live την Παραδουλεύτρα στη Death Disco το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε μια κοινή ζωντανή σύμπραξη με τον τραγουδοποιό Σείριο Σαββαΐδη. Εισιτήρια προπωλούνται στα 8 ευρώ από το www.viva.gr.

Σχετικά με την καινούρια αυτή δουλειά, ο ίδιος ο Βούλγαρης σχολιάζει τα εξής: 

«Η Παραδουλεύτρα ζει στην Αθήνα.

Είναι το μπισκοτάκι που ποτέ δεν τρώτε ολόκληρο.

Έχει μυωπία 8.25 στο αριστερό μάτι και 8 στο δεξί. Στο σχολείο ήταν η χειρότερη μαθήτρια άλλα οι καθηγητές λέγαν ότι είχε χρυσή καρδιά.

Ήθελε να σπουδάσει μπασκετμπολίστρια άλλα την πρόλαβαν οι κρίσεις πανικού και την παγίδεψαν στα Πατήσια.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα ήταν πιο ευτυχισμένη αν ο υπολογιστής της μπορούσε να γαργαληθεί, αν τα πορτοκάλια της στιβόντουσαν από μόνα τους και αν οι καθρέφτες δείχναν λίγο λιγότερο από αυτήν και λίγο περισσότερο από αυτό που κρύβεται μέσα της».

{youtube}gJRvYBiT6WM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured