Νέο video clip του "Wonderland" από τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Πρόκειται για ένα video της αγγλόφωνης pop version του κομματιού από την Καναδή Rachael Owens, για την ενίσχυση μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save The Children».

news.team
news.team

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μαζί με τον αγαπημένο φίλο του και παραγωγό Μάριο Στυλιανάκη, ετοίμασαν ένα καινούργιο video clip του τραγουδιού "Wonderland" («Κόκκινα Γυαλιά») για την ενίσχυση των παιδιών σε όλο τον πλανήτη που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η παραγωγή και οι στίχοι στα αγγλικά είναι του Μάριου Στυλιανάκη που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το τραγούδι ερμηνεύεται από την Καναδή τραγουδίστρια Rachael Owens, η οποία επίσης ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Στο video clip συνεργάστηκε η ομάδα animation, www.sgny.com.

Η ενίσχυση θα γίνεται μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save The Children». Όσοι θέλουν να προσφέρουν, μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top