Νέο video clip του "Wonderland" από τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Πρόκειται για ένα video της αγγλόφωνης pop version του κομματιού από την Καναδή Rachael Owens, για την ενίσχυση μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save The Children».

news.team
news.team

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μαζί με τον αγαπημένο φίλο του και παραγωγό Μάριο Στυλιανάκη, ετοίμασαν ένα καινούργιο video clip του τραγουδιού "Wonderland" («Κόκκινα Γυαλιά») για την ενίσχυση των παιδιών σε όλο τον πλανήτη που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η παραγωγή και οι στίχοι στα αγγλικά είναι του Μάριου Στυλιανάκη που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το τραγούδι ερμηνεύεται από την Καναδή τραγουδίστρια Rachael Owens, η οποία επίσης ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Στο video clip συνεργάστηκε η ομάδα animation, www.sgny.com.

Η ενίσχυση θα γίνεται μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save The Children». Όσοι θέλουν να προσφέρουν, μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top