Το όνομα της ίσως σας είναι οικείο από τις Dr34m34ter εκπομπές της στο δικό μας avopolisradio.gr . Εκεί εντελώς τυχαία, τα παιδιά της Just Gazing άκουσαν ένα κομμάτι της Raed Raees και ξεκίνησαν όλοι μαζί να δουλεύουν την πρώτη της κυκλοφορία. 

Το πρώτο της single με τίτλο “Seek”, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες κι είναι ο προπομπός του ep της, RAED1 που αναμένεται σε όλες τις digital πλατφόρμες στις 15 Μαΐου. 

Στο επερχόμενο ντεμπούτο της η ελληνογερμανίδα Raed Raees, μέλος της κολεκτίβας Dr34m34ter παντρεύει την κλασική της παιδεία, με την αγάπη της για την εναλλακτική electronica σκηνή και το hip hop.

Ξεκίνησε να στήνει τα beat της κάπου στα 14, αφού παράτησε το συμβατικό σενάριο με οπερατικά φωνητικά και πιάνο. Ασφαλώς και λίγο υπολόγιζε ότι μερικά χρόνια μετά θα συνδύαζε την μουσική της εκπαίδευση με το beatmaking. 

Η 20χρονη μουσικός είναι παιδί της γενιάς των 00s και των 10s και η αισθητική της είναι μια ωδή στις ρίζες της, την πορεία της προς την ενηλικίωση, τα συναισθήματα και το μέλλον.

Ακούτε το "Seek" με το οποίο μας συστήνεται επίσημα, εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured