Η Μαρία Παπαγεωργίου θα παίξει απόψε Δευτέρα 16/3 στο σαλόνι της και θα μεταδώσει σε live streaming

Δείτε με την ευκαιρία και το καινούριο της βιντεοκλίπ για το "Ο Κόσμος Τελειώνει"

news.team
news.team
Το υποχρεωτικό κλείσιμο όλων των συναυλιακών χώρων στην Ελλάδα από το Υπουργείο Υγείας, λόγω της αυξημένης ανησυχίας για την επέκταση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, έφερε και προσωρινή παύση στη live δραστηριότητα -ένα πλήγμα όχι μόνο για τους καλλιτέχνες, αλλά και για τις σχετικές εξόδους που προγραμμάτιζε το κοινό.

Σήμερα ας πούμε Δευτέρα 16 Μαρτίου, η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιζόταν στο Apodec της Θεσσαλονίκης. Βρήκε ωστόσο τη λύση: θα δώσει συναυλία στο σαλόνι του σπιτιού της παρέα με τον στενό της συνεργάτη Σταύρο Ρουμελιώτη και θα τη μεταδώσει σε live streaming, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook! Το live θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα έχει διάρκεια 45 λεπτά -πατήστε εδώ για να βγείτε στη σωστή σελίδα.

«Είμαστε μουδιασμένοι με τις εξελίξεις και έχουμε ακυρώσει όλες μας τις συναυλίες. Ωστόσο, νιώθω την ανάγκη να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και το μοίρασμα της Μουσικής, που γιατρεύει και συντροφεύει», δήλωσε η ανερχόμενη τραγουδοποιός από τα Γρεβενά.

Αυτές επίσης τις μέρες, η Μαρία Παπαγεωργίου έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα καινούριο τραγούδι: τιτλοφορείται "Ο Κόσμος Τελειώνει" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Ο Κόσμος Τελειώνει" είναι σε μουσική και στίχους Σταύρου Ρουμελιώτη (που μας είναι γνωστός και από τους Usurum), ο οποίος συμμετέχει στην ηχογράφηση και ως μουσικός, παίζοντας κιθάρα -υπογράφει επίσης και την ενορχήστρωση, με τη βοήθεια του Ντίνου Μάνου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως digital single και είναι προπομπός ενός καινούριου δίσκου για τη Μαρία Παπαγεωργίου, για τον οποίον ακόμα δεν υπάρχουν άλλες επίσημες πληροφορίες. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη που έδωσε πέρυσι τέτοια εποχή στην Πέννυ Γέρου, για τις σελίδες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top