news.team

Το υποχρεωτικό κλείσιμο όλων των συναυλιακών χώρων στην Ελλάδα από το Υπουργείο Υγείας, λόγω της αυξημένης ανησυχίας για την επέκταση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, έφερε και προσωρινή παύση στη live δραστηριότητα -ένα πλήγμα όχι μόνο για τους καλλιτέχνες, αλλά και για τις σχετικές εξόδους που προγραμμάτιζε το κοινό.

Σήμερα ας πούμε Δευτέρα 16 Μαρτίου, η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιζόταν στο Apodec της Θεσσαλονίκης. Βρήκε ωστόσο τη λύση: θα δώσει συναυλία στο σαλόνι του σπιτιού της παρέα με τον στενό της συνεργάτη Σταύρο Ρουμελιώτη και θα τη μεταδώσει σε live streaming, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook! Το live θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα έχει διάρκεια 45 λεπτά -πατήστε εδώ για να βγείτε στη σωστή σελίδα.

«Είμαστε μουδιασμένοι με τις εξελίξεις και έχουμε ακυρώσει όλες μας τις συναυλίες. Ωστόσο, νιώθω την ανάγκη να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και το μοίρασμα της Μουσικής, που γιατρεύει και συντροφεύει», δήλωσε η ανερχόμενη τραγουδοποιός από τα Γρεβενά.

Αυτές επίσης τις μέρες, η Μαρία Παπαγεωργίου έδωσε στη δημοσιότητα κι ένα καινούριο τραγούδι: τιτλοφορείται "Ο Κόσμος Τελειώνει" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Ο Κόσμος Τελειώνει" είναι σε μουσική και στίχους Σταύρου Ρουμελιώτη (που μας είναι γνωστός και από τους Usurum), ο οποίος συμμετέχει στην ηχογράφηση και ως μουσικός, παίζοντας κιθάρα -υπογράφει επίσης και την ενορχήστρωση, με τη βοήθεια του Ντίνου Μάνου.

Το τραγούδι κυκλοφορεί ως digital single και είναι προπομπός ενός καινούριου δίσκου για τη Μαρία Παπαγεωργίου, για τον οποίον ακόμα δεν υπάρχουν άλλες επίσημες πληροφορίες. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη που έδωσε πέρυσι τέτοια εποχή στην Πέννυ Γέρου, για τις σελίδες μας.

{youtube}ywYThKtwe2M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured