Ιδιαίτερα επιτυχημένη κρίνεται η πορεία της νέας ταινίας Winona του The Boy, η οποία σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου ολοκληρώνει 5 εβδομάδες προβολής στην Αθήνα (στο Ανδόρα των Αμπελοκήπων και στο Άστορ): πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε για το φιλμ στις σελίδες μας η Χριστίνα Κουτρουλού.

Μία από τις 4 πρωταγωνίστριες, η Ηρώ Μπέζου, δοκιμάζεται ωστόσο τώρα και στη δισκογραφία, ερμηνεύοντας το τραγούδι "Στην Πλατεία Αμερικής": μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Στην Πλατεία Αμερικής" ακούγεται στη σπονδυλωτή παράσταση 7 Αναζητήσεις (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), στα πλαίσια του μονολόγου Ούτε Μέρα -σε σκηνοθεσία Προμηθέα Αλειφερόπουλου και κείμενο του Μάκη Τσίτα. Ο Τσίτας είναι μάλιστα και στιχουργός του τραγουδιού, με τη μουσική του να υπογράφεται από τον Νίκο Βασιλείου.

Στον μονόλογο, η Ηρώ Μπέζου παίζει μια Ελληνίδα τραγουδίστρια που κάνει καριέρα στη Γερμανία έχοντας αλλάξει το όνομά της. Η ζωή της ταράζεται, όμως, όταν μαθαίνει ότι η οικογένειά της την ψάχνει, μέσω των Αναζητήσεων του Ερυθρού Σταυρού.

{youtube}O-E9AX_3PQI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured