news.team

φωτογραφία: Αγγελική Καλαμά, για την 24MEDIA

Στο κατώφλι των 30 ετών φέτος, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανήκει στα νέα πρόσωπα της εγχώριας δισκογραφίας που έχουν κάνει αρκετούς να δώσουν βάση και προσοχή, «χτίζοντας» το καλλιτεχνικό τους προφίλ μέσω διαρκών ζωντανών εμφανίσεων.

Τώρα, όμως, φτάνει η ώρα για κάτι καινούριο: ένα επίσημο βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον Θάνο Λυμπερόπουλο για το τραγούδι "Καμία Ψυχή", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Καμία Ψυχή" είναι σε στίχους της ίδιας τη Βουλγαράκη, με τη μουσική να τη μοιράζεται με τον Γιώργο Κυριάκο. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κώστας Βήχος (συμμετέχει και στην ηχογράφηση παίζοντας μπάσο και πλήκτρα), κυκλοφορεί δε από τον Δεκέμβριο του 2019 ως ψηφιακό single, από την Cobalt Eclectic.

Το τραγούδι είναι προάγγελος ενός νέου άλμπουμ, που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό και λογικά θα το δούμε μέσα στο 2020. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί τις Μωβ Καληνύχτες του 2017.

Παράλληλα, η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοιμάζεται και για νέες ζωντανές εμφανίσεις. Την Παρασκευή 6 Μαρτίου θα παίξει στη Θεσσαλονίκη, στο club του Μύλου, ενώ το Σάββατο 21 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στο club του Σταυρού Του Νότου, για συνολικά 4 παραστάσεις.

{youtube}e_5zxo-bxdA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured