Καινούριο τραγούδι από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε συνεργασία με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Ακούστε το "Πες Μου Πως Δεν Είναι Αργά"

news.team
news.team
Αν και πάντοτε δραστήρια με διάφορες και διαφορετικές ζωντανές εμφανίσεις, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει να φανεί δισκογραφικά από το άλμπουμ του 2016 Μυστικό Τοπίο, παρότι την είδαμε έκτοτε να κυκλοφορεί ορισμένα singles σε αυστηρά ψηφιακή μορφή.

Με ένα τέτοιο επιστρέφει λοιπόν και τώρα, ονόματι "Πες Μου Πως Δεν Είναι Αργά", το οποίο τη βρίσκει σε μια ηχηρή συνεργασία με τον Σταύρο Ξαρχάκο: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Πες Μου Πως Δεν Είναι Αργά" είναι σύνθεση του Papercut σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από την Panik Oxygen.

Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν αποτελεί πρόγευση για κάποια πιο ολοκληρωμένη συνεργασία που καταφτάνει μέσα στη χρονιά -πολλοί fans πάντως, έτσι θεωρούν.

Επί του παρόντος, σίγουρα πάντως στηρίζει τις επικείμενες συναυλίες της Πρωτοψάλτη με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, οι οποίες έχουν τίτλο "Με Άρωμα Ανατολής" και θα λάβουν χώρα τόσο στην Αθήνα (Μέγαρο Μουσικής, Παρασκευή 6, Σάββατο 7 + Δευτέρα 9 Μαρτίου), όσο και στη Θεσσαλονίκη (Μέγαρο Μουσικής, Πέμπτη 12 + Παρασκευή 13 Μαρτίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares