news.team

Γνωστή ως Sugahspank!, η Γεωργία Καλαφάτη ξεκίνησε από τον Πειραιά και γρήγορα καθιερώθηκε ως μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές που υπάρχουν στο εγχώριο δυναμικό, όσον αφορά τα πιο «μαύρα» μουσικά πράγματα.

Μέσα στο 2019 την είδαμε να επιστρέφει δισκογραφικά με τους Swing Shoes, κυκλοφορώντας το άλμπουμ Cash σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Τώρα, ωστόσο, βρίσκουμε τη Sugahspank! να επιστρέφει για κάτι διαφορετικό, συνεργαζόμενη με τον Oxocube για ένα τραγούδι με τίτλο "Cheeky Monkey". Διαθέτει μάλιστα και βιντεοκλίπ, με τη σκηνοθέτιδα Ηλέκτρα Ποϊράζογλου να μετατρέπει τη Sugahspank! σε χαρακτήρα vintage ηλεκτρονικού παιχνιδιού: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Cheeky Monkey" δεν είναι πάντως πρόλογος νέων περιπετειών. Όπως εξήγησε η Sugahspank! μέσω του προσωπικού της Facebook, είναι κομμάτι που είχε φτιάξει με τον Oxocube το 2010, είχε όμως χαθεί, εξαφανισμένο κάπου στα «άδυτα» του σκληρού του δίσκου. Μέχρι που βρέθηκε προσφάτως, οπότε και αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν ψηφιακά.

{youtube}WlFVL8rI25Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured