news.team

Πολύς κόσμος έχει απολαύσει και τραγουδήσει τη "Γυάλινη Χαρά" της Φωτεινής Βελεσιώτου, αλλά αρκετοί δεν έχουν παρατηρήσει ότι πρόκειται για κομμάτι του Ευγένιου Δερμιτάσογλου, το οποίο η δημοφιλής ερμηνεύτρια είπε μάλιστα σε δικό του δίσκο (Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό, 2010).

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός που ξεπήδησε από το συγκρότημα Ρίσκο επιστρέφει τώρα συνεργαζόμενος με τους θρυλικούς συντοπίτες του Blues Wire, για ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Ain’t Got Nothing To Lose": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Πέτρος Πέτρου.

«Ήταν από γραφής του να το κάνω με τους Blues Wire», σχολιάζει ο Δερμιτάσογλου, ενώ μία ακόμα γνώριμη φιγούρα ποζάρει μαζί του στο σχετικό βιντεοκλίπ: ο Αργύρης Μπακιρτζής των Χειμερινών Κολυμβητών.

Και η παρουσία του δεν είναι τυχαία, καθώς το "Ain’t Got Nothing To Lose" είναι το 1/2 του νέου single του Δερμιτάσογλου, το οποίο κυκλοφορεί ψηφιακά από την MLK. Το άλλο μισό, ένα τραγούδι με τίτλο "Κινητήρας", είναι σε συνεργασία με τον Μπακιρτζή και τους Stringless.

{youtube}5GlyG_n8fDU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured