Διαλύθηκαν οι Rattler Proxy, βγάζοντας όμως μια τελευταία δουλειά

Ακούστε ολόκληρο το νέο τους ΕΡ και μην χάσετε την τελευταία τους σχετική συνέντευξη, αύριο Παρασκευή 21/2 στο Avopolis Radio

news.team
news.team
φωτογραφία: Χρήστος Σαρρής

Πατώντας στα βήματα των αξέχαστων Suicide, το δίδυμο των Rattler Proxy ήταν από τα νέα ονόματα τα οποία συζητήθηκαν αρκετά στο εναλλακτικό στερέωμα κατά τη δεκαετία που μόλις έφυγε, αναπτύσσοντας έντονη δράση ως support σχήμα σε διεθνείς συναυλίες (π.χ. The Fall, Forest Swords, Boy Harsher, Suuns).

Το 2020, όμως, έφερε τους τίτλους τέλους για τη μπάντα, με τους Μάκη Παπασημακόπουλο & Λουκά Σαββίδη να ανακοινώνουν τη διάλυσή της εκδίδοντας ένα νέο ΕΡ.

Το ΕΡ έχει τίτλο End., περιέχει 4 κομμάτια και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω BandCamp, πατώντας εδώ. Όσοι το κατεβάσουν, θα λάβουν σε αποκλειστικότητα κι ένα remix των Legowelt Music & Antoni Maiovvi στο "Master Incision".

Παρότι πλέον ο χρόνος δεν υφίσταται για το δίδυμο, ο Μάκης Παπασημακόπουλος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στα στούντιο του Avopolis Radio (στις 16.00), για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον Δημήτρη Λιλή. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της διάλυσης των Rattler Proxy και πιθανόν μίας από τις τελευταίες σχετικά με αυτό το project.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top