φωτογραφία: Χρήστος Σαρρής

Πατώντας στα βήματα των αξέχαστων Suicide, το δίδυμο των Rattler Proxy ήταν από τα νέα ονόματα τα οποία συζητήθηκαν αρκετά στο εναλλακτικό στερέωμα κατά τη δεκαετία που μόλις έφυγε, αναπτύσσοντας έντονη δράση ως support σχήμα σε διεθνείς συναυλίες (π.χ. The Fall, Forest Swords, Boy Harsher, Suuns).

Το 2020, όμως, έφερε τους τίτλους τέλους για τη μπάντα, με τους Μάκη Παπασημακόπουλο & Λουκά Σαββίδη να ανακοινώνουν τη διάλυσή της εκδίδοντας ένα νέο ΕΡ.

Το ΕΡ έχει τίτλο End., περιέχει 4 κομμάτια και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω BandCamp, πατώντας εδώ. Όσοι το κατεβάσουν, θα λάβουν σε αποκλειστικότητα κι ένα remix των Legowelt Music & Antoni Maiovvi στο "Master Incision".

Παρότι πλέον ο χρόνος δεν υφίσταται για το δίδυμο, ο Μάκης Παπασημακόπουλος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στα στούντιο του Avopolis Radio (στις 16.00), για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τον Δημήτρη Λιλή. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της διάλυσης των Rattler Proxy και πιθανόν μίας από τις τελευταίες σχετικά με αυτό το project.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured