news.team

80 χρόνια συμπληρώνονται φέτος απ' όταν ο ρεμπέτης Δημήτρης "Μπαγιαντέρας" Γκόγκος δισκογράφησε στις 78 στροφές το περίφημο πλέον τραγούδι του "Σαν Μαγεμένο Το Μυαλό Μου", το οποίο αναδείχθηκε στα κατοπινά χρόνια σε ένα από τα διαχρονικώς αγαπημένα του λαϊκού ρεπερτορίου.

Τη σκυτάλη όσων αναμετρήθηκαν μαζί του στο παρελθόν (π.χ. Δημήτρης Μητροπάνος, Μαρινέλλα, Πάνος Γαβαλάς) παίρνουν λοιπόν τώρα η Δήμητρα Γαλάνη με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε ένα ντουέτο ενορχηστρωμένο από τον Γιάννη Χριστοδουλίδη: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι δύο δημοφιλείς ερμηνεύτριες -οι οποίες συνεργάζονται για πρώτη φορά- αποδέχτηκαν πρόσκληση του διάσημου καφέ Παπαγάλος του Λουμίδη, που τους ζήτησε να δισκογραφήσουν τη συγκεκριμένη διασκευή για τους εορτασμούς των 100 χρόνων της φίρμας. Το κομμάτι κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Minos-EMI.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει εντωμεταξύ τις εβδομαδιαίες της παραστάσεις στο Anodos Stage (κάθε Σάββατο και Κυριακή), ενώ η Δήμητρα Γαλάνη έχει κι αυτή στα προσεχώς μια συναυλία-αφιέρωμα στον Έρωτα, η οποία θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής μεθαύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για εισιτήρια, δείτε εδώ.

{youtube}PS0FAta28lg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured