Ο Soulnek καλεί τον Άυλο 542 των Ψυχόδραμα, για ένα remix που θυμίζει τον underground χιπ χοπ ήχο των 1990s

Ακούστε πώς ανακατασκεύασαν το "Πείραμα"

news.team
news.team
Ο Νεκτάριος Καραγιάννης πρωτοέγινε γνωστός στην εγχώρια χιπ χοπ κοινότητα μέσω της δράσης του με τους Νέβμα στη δεκαετία του 1990 (όταν ρίμαρε ως Αδιαπέραστος), ενώ στη συνέχεια τον είδαμε και στο βραχύβιο σχήμα των Ως Αιδώ. Από το 2011 και μετά, ωστόσο, άρχισε να δισκογραφεί ως σόλο καλλιτέχνης, με το προσωνύμιο Soulnek.

Μέσα στο 2019, λοιπόν, τον είδαμε να επιστρέφει με το νέο άλμπουμ Τροφή Για Την Ψυχή. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, τον βρίσκουμε να «πειράζει» ένα από τα τραγούδια του, το "Πείραμα" -στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα.

Γι' αυτό το σπέσιαλ remix, μάλιστα, το οποίο φέρνει κατά νου κάτι από τον ήχο του underground χιπ χοπ των 1990s όπως παρατήρησαν ήδη διάφοροι μουσικόφιλοι στα εγχώρια social media, ο Soulnek συνεργάζεται με τον Άυλο 542 των Ψυχόδραμα 07, που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη νέα παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ράπερς συνεργάζονται στο κομμάτι "WAP" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (7/8).

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top