Ο Soulnek καλεί τον Άυλο 542 των Ψυχόδραμα, για ένα remix που θυμίζει τον underground χιπ χοπ ήχο των 1990s

Ακούστε πώς ανακατασκεύασαν το "Πείραμα"

news.team
news.team
Ο Νεκτάριος Καραγιάννης πρωτοέγινε γνωστός στην εγχώρια χιπ χοπ κοινότητα μέσω της δράσης του με τους Νέβμα στη δεκαετία του 1990 (όταν ρίμαρε ως Αδιαπέραστος), ενώ στη συνέχεια τον είδαμε και στο βραχύβιο σχήμα των Ως Αιδώ. Από το 2011 και μετά, ωστόσο, άρχισε να δισκογραφεί ως σόλο καλλιτέχνης, με το προσωνύμιο Soulnek.

Μέσα στο 2019, λοιπόν, τον είδαμε να επιστρέφει με το νέο άλμπουμ Τροφή Για Την Ψυχή. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, τον βρίσκουμε να «πειράζει» ένα από τα τραγούδια του, το "Πείραμα" -στον σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα.

Γι' αυτό το σπέσιαλ remix, μάλιστα, το οποίο φέρνει κατά νου κάτι από τον ήχο του underground χιπ χοπ των 1990s όπως παρατήρησαν ήδη διάφοροι μουσικόφιλοι στα εγχώρια social media, ο Soulnek συνεργάζεται με τον Άυλο 542 των Ψυχόδραμα 07, που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη νέα παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε την εμφάνιση του ράπερ στο Saturday Night Live και τον φόρο τιμής στον αρχηγό των Nirvana.

Δε γιορτάζουμε μόνο εμείς τα γενέθλια της Vivienne Westwood με το ντοκιμαντέρ "Westwood: Punk, Icon, Activist" στο ...

Δείτε την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Tonight Show.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top