Συγκρότημα πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του ελληνικού χιπ χοπ, οι Razastarr από τον Βύρωνα χάραξαν τον δικό τους δρόμο στα χρόνια διαμόρφωσης της εγχώριας σκηνής, αφήνοντας μια ξεχωριστή επιρροή.

Με το συγκρότημα να κλείνει τον κύκλο του τον Νοέμβριο του 2017 με ένα τελευταίο live στο PassPort (διαβάστε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Γιάννης Καγκελάρης, εδώ), ο Οδυσσέας -κατά κόσμον Ανδρέας Τσιαμπόκαλος- ξεκινάει τη νέα χρονιά επιστρέφοντας στη σόλο καριέρα, 15 χρόνια μετά το Από το Μηδέν Στο Είμαι του 2005.

Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο τραγούδι "Αστρόπλοιο" (μια συνεργασία με τη Daphne BlueBird), βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Σπύρος Στεριώτης.

Το "Αστρόπλοιο" είναι μέρος ενός ολόκληρου δίσκου που έχει τον τίτλο Άπατη Γη και ήδη κυκλοφορεί. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, μάλιστα, θα λάβει χώρα και η live παρουσίασή του στο Ρομάντσο, με τον έτερο των Razastarr, Νικόλα (Νίκος Καρίμαλης), να δίνει κι αυτός το παρών επί σκηνής. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν εδώ.

{youtube}dMcMg5L8P1U{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured