Η επιστροφή της Ελένης Βιτάλη

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Περασ’ Από 'Δω Η Ελένη;", που ήδη ακούγεται πολύ στα ραδιόφωνα

news.team
news.team
φωτογραφία: Πάρις Ταβιτιάν για τη LIFO

Η Ελένη Βιτάλη είναι τραγουδίστρια που δεν χρειάζεται βεβαίως συστάσεις, καθώς έχει στα 65 της μια σημαντική καριέρα, παραμένοντας μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπητές στο κοινό φωνές.

Παρά την έντονη συναυλιακή της δράση, ωστόσο, η Βιτάλη απείχε από τη δισκογραφία: αν και το 2016 βγήκε σε CD η ζωντανή της συνεργασία με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Κύτταρο -υπό τον τίτλο Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα- είχε να κάνει στούντιο δουλειά με καινούριο υλικό από την προηγούμενη δεκαετία.

Λίγο ωστόσο πριν το τέλος του 2019, επέστρεψε στο προσκήνιο με τον ολοκαίνουριο δίσκο Περασ’ Από 'Δω Η Ελένη;, ο οποίος βγήκε από τη Walnut Entertainment, έχοντας την υπογραφή του Τάκη Σούκα στις συνθέσεις και της Ελένης Φωτάκη στους στίχους -με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη να επιμελείται τις ενορχηστρώσεις.

Στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε μάλιστα να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι, που ήδη διαγράφει τροχιά επιτυχίας στο ραδιόφωνο, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Νίκος Σούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares