Νέο τραγούδι για την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ντουέτο με τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Ακούστε το "Της Ψυχής Σου Τα Κοράλλια"

news.team
news.team
Αν και παραμένει πάντα δραστήρια σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων, η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει να φανεί στη δισκογραφία από το 2018, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ Των Φίλων Τα Σπίτια (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ).

Τώρα, ωστόσο, βρίσκουμε τη δημοφιλή ερμηνεύτρια ν επιστρέφει με το νέο τραγούδι "Της Ψυχής Σου Τα Κοράλλια", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Της Ψυχής Σου Τα Κοράλλια" είναι σε μουσική και στίχους Γιάννη Παπαγεωργίου, ο οποίος και το τραγουδάει ντουέτο με την Τσαλιγοπούλου. Υπογράφει επίσης την ενορχήστρωση, παρέα με τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου, ενώ στην ηχογράφηση παίζει και ακουστική κιθάρα.

Για την ώρα, είναι άγνωστο αν το τραγούδι αυτό προλογίζει κάποια δισκογραφική δουλειά. Κυκλοφορεί σε ψηφιακό single από τη Minos-EMI και έρχεται ως ενισχυτικό των ζωντανών εμφανίσεων της Ελένης Τσαλιγοπούλου στο Πειραιώς 131, οι οποίες ξεκινούν από το Σάββατο 11 Ιανουαρίου. Στις παραστάσεις αυτές, θα τη συνοδεύει και ο Γιάννης Παπαγεωργίου.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares