φωτογραφία: Έφη Νικολάου

Μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο απολαμβάνει ο Τζίμης Πολιούδης τελευταία, ο οποίος πέτυχε δύο σερί χρονιές να μπει στις εγχώριες προτάσεις των συντακτών και συνεργατών μας -μία το 2018 ως Vagina Lips με το άλμπουμ Generation Y (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη, πατώντας εδώ) και μία το 2019 ως Mazoha, με τον δίσκο Μπάσταρδο (δείτε τι έγραψε ο Άγγελος Κλειτσίκας εδώ).

Τώρα, ο Πολιούδης καλωσορίζει το 2020 επιστρέφοντας στην αγγλόφωνη έκφραση με τους Vagina Lips: στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το ολοκαίνουριο κομμάτι "Typical Standards", βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε γι' αυτό ο Θάνος Καλλιανιώτης.

Το "Typical Standards" προλογίζει το νέο άλμπουμ Outside Forever, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου από την Inner Ear (ψηφιακά και σε βινύλιο). Σύμφωνα με τον ίδιο τον Πολιούδη, θα είναι η πιο indie δουλειά του μέχρι σήμερα.

Το νέο άλμπουμ θα παρουσιαστεί στο μεταξύ και ζωντανά, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στον όροφο του 8Ball Club στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.

{youtube}bU9-08z5B1k{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured