«Είναι τα τείχη της Βαστίλης μεγαθήρια
στα τείχη των ελάχιστων, πέφτουν εκατομμύρια»

Συνεχίζουν τους εορτασμούς για τα 20 τους χρόνια οι Στίχοιμα, το χιπ χοπ δίδυμο που έστησαν το 1999 στην Αθήνα ο Xplicit με τη Μαρίνα -τους είδαμε μάλιστα να επιστρέφουν πρόσφατα και στη δισκογραφία με το άλμπουμ Θάλασσα (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), ενώ οι Μηχανές του 2012 βρέθηκαν στους επιφανέστερους εγχώριους δίσκους της τρέχουσας δεκαετίας, στη σχετική ψηφοφορία των συντακτών μας (πατήστε εδώ).

Το γκρουπ δημοσίευσε πρόσφατα ένα ακόμα νέο τραγούδι με τίτλο "Βαστίλη", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Δεν υπάρχει πάντως κάποια διευκρίνηση ότι πρόκειται για προάγγελο νέας κυκλοφορίας.

Οι Στίχοιμα ετοιμάζονται εντωμεταξύ για μία ακόμα live εμφάνιση, αύριο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Piraeus Academy, όπου θα τους πλαισιώσουν οι Λόγος Τιμής, οι Ταμπούρο Μπότα και οι Κύκλωμα. Όπως ανακοίνωσε η διοργάνωση, η συναυλία έχει γίνει πλέον sold-out και δεν υπάρχουν πια διαθέσιμα εισιτήρια, ούτε σε φυσικά σημεία προπώλησης, ούτε online. Στη Facebook σελίδα του event είναι ωστόσο ήδη αρκετοί όσοι αναζητούν κάποιο εισιτήριο.

{youtube}4t-bhur9w0o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured