news.team

Φορτσάτα ξεκινάει το Avopolis Radio τη νέα αυτή εβδομάδα, καθώς, πέρα από το συνηθισμένο του πρόγραμμα, έχει σήμερα τη χαρά να υποδεχτεί πολύ αξιόλογους καλεσμένους.

Στις 16.00, καταφτάνουν στα στούντιό μας στην Ασκληπιού οι Deaf Radio, των οποίων συνέντευξη μπορείτε να διαβάσετε εντωμεταξύ και στη δική μας σελίδα (εδώ). Το εγχώριο alternative/heavy κουαρτέτο έχει συζητημένο νέο δίσκο (Modern Panic) και μετράει ημέρες για μια live εμφάνιση στο Temple (Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου). Θα μιλήσουν λοιπόν με τον Δημήτρη Λιλή ως τις 17.00 για όλα αυτά -και για ακόμα περισσότερα.

Στις 18.00, κατόπιν, ξεκινάει η εκπομπή Call Of Tentacles της Vánagandr Fenrir (Χριστίνα Κουτρουλού), που για την πρώτη της ώρα -ως τις 19.00, δηλαδή- θα έχει ως φιλοξενούμενο τον Χρήστο Αλεξόπουλο. Αφορμή, τα 20 χρόνια από το δισκογραφικό του ντεμπούτο Η Άλλη Πλευρά (1999), αλλά και η επικείμενη συναυλία "Κομμάτια Του Ίδιου Παζλ" (Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στο An Club), όπου θα συμπράξει επί σκηνής με τους Ψύλλους Στ' Άχυρα και τον Τρύφωνα Λάζο. Κεντρική ιδέα του live, η παρουσίαση τριών διαφορετικών εκφράσεων τραγουδιού με ελληνικό στίχο, όπως εκπροσωπούνται από καλλιτέχνες του label Puzzlemusik, το οποίο έχει βεβαίως ιδρύσει ο Αλεξόπουλος.

{youtube}-R8sIKyoHck{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured