Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Δέντρο των Χριστουγέννων

Ακούστε ένα νέο τραγούδι και δείτε το συνοδευτικό animation φιλμάκι

news.team
news.team
Αν και πρόσφατα επέστρεψε με τον νέο δίσκο Τα Μεγάλα Ταξίδια (διαβάστε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρίσκεται τώρα να συμμετέχει σε κάτι εντελώς καινούριο, με εποχιακό ενδιαφέρον -μιας και πλέον μετράμε και επισήμως αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να δείτε το animation φιλμάκι που έφτιαξε ο Μιχάλης Παπανικολάου ως συνοδευτικό του νέου τραγουδιού της Αρβανιτάκη με τίτλο "Το Δέντρο Των Χριστουγέννων".

Το τραγούδι είναι δημιουργία του Γιώργου Χατζηπιερή, γνωστού από την επιτυχία του Τεμπέλη Δράκου, σε ενορχήστρωση Μάριου Τακούσιη. Διηγείται δε την ιστορία ενός δέντρου που ξεκίνησε από το δάσος για να πάει να στολίσει την πλατεία της πόλης.

Το "Δέντρο Των Χριστουγέννων" είναι προπομπός ενός νέου ΕΡ του Γιώργου Χατζηπιερή με τίτλο Πατημασιές Στο Χιόνι, το οποίο κυκλοφορεί από το label του Τεμπέλη Δράκου και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public (φυσικό format) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες διάθεσης μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…