news.team

Αν και πρόσφατα επέστρεψε με τον νέο δίσκο Τα Μεγάλα Ταξίδια (διαβάστε τι έγραψε γι' αυτόν στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρίσκεται τώρα να συμμετέχει σε κάτι εντελώς καινούριο, με εποχιακό ενδιαφέρον -μιας και πλέον μετράμε και επισήμως αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να δείτε το animation φιλμάκι που έφτιαξε ο Μιχάλης Παπανικολάου ως συνοδευτικό του νέου τραγουδιού της Αρβανιτάκη με τίτλο "Το Δέντρο Των Χριστουγέννων".

Το τραγούδι είναι δημιουργία του Γιώργου Χατζηπιερή, γνωστού από την επιτυχία του Τεμπέλη Δράκου, σε ενορχήστρωση Μάριου Τακούσιη. Διηγείται δε την ιστορία ενός δέντρου που ξεκίνησε από το δάσος για να πάει να στολίσει την πλατεία της πόλης.

Το "Δέντρο Των Χριστουγέννων" είναι προπομπός ενός νέου ΕΡ του Γιώργου Χατζηπιερή με τίτλο Πατημασιές Στο Χιόνι, το οποίο κυκλοφορεί από το label του Τεμπέλη Δράκου και είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Public (φυσικό format) και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες διάθεσης μουσικής.

{youtube}POCrExbUh7I{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured