φωτογραφία: Δήμητρα Κανάκη

Πάνε περίπου 2 χρόνια από την τελευταία παρουσία του Κώστα Λειβαδά στη δισκογραφία, όταν ξαναβρήκε το παλιό του συγκρότημα Υπνοβάτες και έβγαλαν μαζί το άλμπουμ Χαμένη Διαδρομή με παλιό, αδημοσίευτο υλικό (της δεκαετίας του 1990) και νέα τραγούδια: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Χάρης Συμβουλίδης.

Τώρα, ο Λειβαδάς επιστρέφει με το ολοκαίνουριο "Όσο Δεν Είμαστε Μαζί", το οποίο και τραγουδά ντουέτο με την Ελένη Τσαλιγοπούλου: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Όσο Δεν Είμαστε Μαζί" είναι σε μουσική Λειβαδά και στίχους Κώστα Φασουλά και αποτελεί προπομπό ενός νέου δίσκου για τον τραγουδοποιό, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 από τη Walnut Entertainment.

«Το να τραγουδάμε ξανά ένα ντουέτο με την Ελένη, 20 χρόνια μετά το "Έρωτας Τάχα Να 'Ναι Αυτό" και μετά από τόσα αγαπημένα τραγούδια και παραστάσεις, είναι σίγουρα κάτι πολύ ιδιαίτερο», σημειώνει ο Κώστας Λειβαδάς, ο οποίος στην ηχογράφηση παίζει και πιάνο, ενώ επιμελείται και της ενορχήστρωσης, αλλά και της παραγωγής μαζί με τους Έτερονήμισυ.

{youtube}5XJkXO_PuyQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured