news.team

Όταν ακόμα το αγγλόφωνο rock δεν ήταν τάση και υπήρχε κόστος για τα γκρουπ που διάλεγαν αυτήν τη στιχουργική προσέγγιση, οι Bokomolech πέτυχαν να γίνουν όνομα αναφοράς, πρώτα με το άλμπουμ Xero στα 1995 και ύστερα με το Jet Lag του 1997, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Σικάγο, στο στούντιο του Steve Albini.

Ύστερα από σιωπή αρκετών χρόνων, το αθηναϊκό γκρουπ επέστρεψε το 2012 με το Mass Vulture, έχοντας πλέον στη σύνθεσή τους την κάποτε συντάκτριά μας σε Avopolis και Sonik Χριστίνα Κασσεσιάν (κιθάρα) και τον Τάσο Πρωτόπαπα (πλήκτρα). Έκτοτε, όμως, δεν κυκλοφόρησαν ξανά κάτι, αν και παρέμειναν συναυλιακά ενεργοί -δείτε π.χ. πατώντας εδώ τι έγραψε στις σελίδες μας ο Βαγγέλης Πούλιος, βλέποντάς τους να ανοίγουν το live των Shellac το 2015, 18 χρόνια μετά την προηγούμενη φορά.

Τώρα, οι Bokomolech ξαναγυρνούν μετά από 7 χρόνια με το ολοκαίνουριο τραγούδι "All Doors Are Guarded", το οποίο είναι σε παραγωγή του Coti K.: μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "All Doors Are Guarded" προλογίζει ένα νέο ΕΡ με τίτλο Bright New Darkness, το οποίο εκφράζει «την αγωνία να βρεθεί φως μέσα στο περιρρέον σκοτάδι» και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε βινύλιο από την Inner Ear, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Oι Bokomolech θα το παρουσιάσουν μάλιστα και live, στις 29 Νοεμβρίου, στη Death Disco. Τα εισιτήρια σε προπώληση και ταμείο, κοστίζουν 8 ευρώ.

{youtube}sc0sy8HJgmI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured