Επανακυκλοφορεί το πρώτο ΕΡ των Terror X Crew

Με αναβαθμισμένο ηχητικό mastering και 2 επιπλέον remix

news.team
news.team
Παρά τους κατά καιρούς διαξιφισμούς για το «μέχρι πότε» μέτραγαν, κανείς δεν αμφισβητεί ότι οι Terror X Crew υπήρξαν μία από τις καλύτερες και πιο σημαντικές μπάντες για τα εγχώρια χιπ χοπ πράγματα.

Οι Αρτέμης, Ευθύμης & DJ ALX ξεκίνησαν το 1989 σαν ομάδα γκράφιτι, εξελισσόμενοι ως το 1992 σε χιπ χοπ συγκρότημα -μένοντας μαζί για μια δεκαετία, κατόπιν, ώσπου οι μεταξύ τους αντιπαραθέσεις οδήγησαν σε οριστική διάλυση (2002).

Όπως γνωρίζουν καλά οι fans, το ντεμπούτο τους στη δισκογραφία δεν έγινε με το θρυλικό άλμπουμ Η Πόλις Εάλω (1997), αλλά είχε συμβεί 2 χρόνια νωρίτερα (1995) με το EP Terror X Crew στο ιστορικό label της Studio II Records.

Τώρα, λοιπόν, ο DJ ALX επανακυκλοφορεί το ΕΡ αυτό με αναβαθμισμένο ηχητικό mastering και την πρόσθεση 2 επιπλέον remix. Η επανέκδοση γίνεται σε μαύρο βινύλιο και σε picture disc και είναι περιορισμένων αντιτύπων. Προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει (εδώ), με στόχο να παραδοθούν τον Ιανουάριο του 2020. Διατέθηκαν επίσης και τα test pressings του ΕΡ, όμως τα αντίτυπα αυτά έχουν ήδη εξαντληθεί.

Τέλος, στις 27 Οκτωβρίου ο DJ ALX διέθεσε στο YouTube, με τη μέθοδο live streaming, το βίντεο μιας ζωντανής εμφάνισης των Terror X Crew στο Camel Club, στις 28 Φεβρουαρίου 1999 -υπό τον τίτλο Terror X Crew VHS. Η συναυλία εκείνη δόθηκε 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του 2ου τους άλμπουμ Η Γεύση Του Μένους. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αυτό το ιστορικό οπτικό υλικό, διατίθεται download link στη μέγιστη δυνατή ποιότητα σε όσους συμμετάσχουν στις προπαραγγελίες των ειδικών επανεκδόσεων της Γεύσης Του Μένους -μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πέντε μέλη του απόλυτου boy band ένωσαν τις δυνάμεις τους εξ αποστάσεως για το iHeartRadio's Living Room

Τέλος στα 59 του χρόνια, για τον μουσικό που θήτευσε δίπλα σε ονόματα όπως ο Miles Davis, ο Ornette Coleman και ο Art

Ένα διαφορετικό "Μένουμε Σπίτι", για όσους αντέχουν και soundtrack για την καραντίνα...

FEATURED TODAY

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Το 1993, ο Αμερικανός βιοφυσικός και συγγραφέας Gregory Stock δημιούργησε για λογοτεχνικούς σκοπούς τον Metaman: έναν υπερ-οργανισμό, που, συνδυάζοντας ...
Ο γνώριμος χαρακτήρας του Rob γίνεται τώρα μια μαύρη, ανεξάρτητη, δυναμική, bisexual γυναίκα, με δικό της δισκάδικο στο Μπρούκλιν. Όμως το νέο σίριαλ, αν και
Top
0
Shares
0
Shares