Μετά τις τρεις, το Παιδί Τραύμα φέρεται "Σαν Ιχθύς"

Δείτε ένα βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον The Boy

news.team
news.team
Το Παιδί Τραύμα μας συστήθηκε τέλη του 2018 με το άλμπουμ Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις και είναι κάμποσα τα αυτιά που συντονίστηκαν με τους ήχους και τους στίχους του. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε μια συνέντευξη που έκανε μαζί του η Τάνια Σκραπαλιώρη, για τις σελίδες μας.

Πρόσφατα, το Παιδί Τραύμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για ένα από τα πιο ιδιαίτερα τραγούδια του προαναφερθέντος δίσκους, το "Σαν Ιχθύς", στο οποίο συνεργάζεται με την Κίκα. To έχει μάλιστα σκηνοθετήσει ο The Boy -μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στα προσεχώς, το Παιδί Τραύμα θα εμφανιστεί live στο showcase του νεοσύστατου label Veego Records, μαζί με τον Sonny Touch, κατά κόσμον Δημήτρη Τάτση, ο οποίος εδρεύει πλέον στο Ελσίνκι της Φινλανδίας (Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στη Death Disco).

H Veego Records δημιουργήθηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει «βινύλια που έχουν ανάγκη να αγαπηθούν με τον τρόπο που ξεκινήσαμε κάποιοι να αγαπάμε την μουσική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

Top
0
Shares