news.team

Συναρπαστικοί αποτυπώθηκαν οι Xylouris White στο τελευταίο μέχρι σήμερα ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, τον Νοέμβριο του 2018 (δείτε την ανταπόκριση του Βαγγέλη Πούλιου, εδώ), όταν και μας επισκέφθηκαν στα πλαίσια της προώθησης του άλμπουμ Mother

Ο δεξιοτέχνης του λαούτου Γιώργος Ξυλούρης από την Κρήτη και ο Αυστραλός ντράμερ Jim White (των Dirty Three) κινούνται τώρα γρήγορα για τη συνέχεια, λανσάροντας ένα καινούριο 7άλεπτο τραγούδι με τίτλο "Tree Song": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Jem Cohen.

Το "Tree Song" προλογίζει τον νέο δίσκο The Sisypheans, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Drag City. Την παραγωγή υπογράφει για ακόμα μία φορά ο Guy Picciotto των Fugazi.

Μία μέρα πριν, εντωμεταξύ, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, θα βρεθούν και πάλι στην Αθήνα (Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»), για να παρουσιάσουν live το νέο άλμπουμ σε παγκόσμια πρεμιέρα. Εισιτήρια προπωλούνται (από 17 έως 25 ευρώ) online (εδώ), τηλεφωνικά στο 11876 και σε φυσικά σημεία του δικτύου Viva. 

{youtube}mKE_WPpPPsg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured