news.team

Τον Κώστα Ζουλιάτη τον μάθαμε ως Costinho από τις μέρες των Night On Earth, τον παρακολουθήσαμε όμως και στις πιο πειραματικές, σόλο κατευθύνσεις του -τελευταία ανάμεσά τους, το άλμπουμ 2 του 2017, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Βαγγέλης Πούλιος, πατώντας εδώ.

Τώρα, τον βρίσκουμε ως πιανίστα σε μια νέα δημιουργική σύμπραξη, μαζί με τον κοντραμπασίστα Πέτρο Λαμπρίδη και τον ηθοποιό/τραγουδιστή Θεμιστοκλή Καρποδίνη (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε ο Χάρης Συμβουλίδης στις αρχές της χρονιάς για το πρώτο του άλμπουμ Κοντραμπατζήδες). Διαδοχικά στους συνδέσμους παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη «γεύση» από την κοινή τους δράση, βλέποντας τα αυτοσχέδια βιντεοκλίπ για τα τραγούδια "Του Χύτη" και "Ανάθεμα Τον Αίτιο".

{youtube}cGabZtuKjng{/youtube}

Το "Ανάθεμα Τον Αίτιο" είναι παραδοσιακό τραγούδι από την περιοχή της Λέσβου, ενώ το "Του Χύτη", γνωστό και ως "Κοτσάτος Του '44" είναι μπάλλος από τη Νάξο, με κοτσάκια για στίχους.

Και οι δύο επιλογές καθρεφτίζουν την επιλογή του γκρουπ για μια «διαφορετική ανάγνωση της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής» και προλογίζουν το ντεμπούτο τους Τα Ριζά, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από το νεοσύστατο label «από», με διανομή από την κερκυραϊκή δισκογραφική 39label.

{youtube}RR3pARqE4U0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured