Ο Evripidis Αnd His Tragedies, η Nalyssa Green και τα όρια της προσωπικής ελευθερίας

Δείτε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Κάτι Για Μένα"

news.team
news.team
Παρότι εμφανίστηκε στα εγχώρια πράγματα ως κομμάτι του αγγλόφωνου indie ήχου, ο (μόνιμα εγκατεστημένος στη Βαρκελώνη) Ευρυπίδης Σαμπάτης το γύρισε κι αυτός στον ελληνικό στίχο φέτος, για την 4η του δισκογραφική δουλειά ως Evripidis Αnd His Tragedies Μια Τρίτη Στην Καντίνα.

To σχετικό promo τονώθηκε λοιπόν πρόσφατα με ένα βιντεοκλίπ για το "Κάτι Για Μένα", ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από το εν λόγω άλμπουμ, το οποίο ο Σαμπάτης ερμηνεύει ντουέτο με τη Nalyssa Green: το σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μενελάου και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Προτεραιότητά μου ήταν το βίντεο να μην δημιουργηθεί από ένα κλασικό γύρισμα, αλλά να είναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό», δήλωσε σχετικά ο Σαμπάτης, «ήθελα απλώς να βγούμε εκεί έξω με τη Nalyssa Green, να είμαστε οι εαυτοί μας, να γελάσουμε και να κάνουμε επιτόπου όσες βλακείες μας έρχονταν στο μυαλό. Να κάνουμε κάτι για εμάς και όλα αυτά να τα καταγράψει ο Κωνσταντίνος, με τον οποίον είχαμε δουλέψει και παλιότερα και μας ενώνουν 18 χρόνια φιλίας».

Όσο για το τραγούδι, η φράση «κάνω κάτι για μένα» είναι παρμένη από τηλεοπτικό ριάλιτι. Με την αναγωγή της λοιπόν σε σλόγκαν και σημαία, εξετάζονται με ανάλαφρο τρόπο τα όρια της προσωπικής ελευθερίας και το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν τους γύρω μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε το βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Αυτά Είναι Τα Όνειρα», με συμμετοχή του Θοδωρή Μαυρογιώργη.

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Top
0
Shares