Παρότι εμφανίστηκε στα εγχώρια πράγματα ως κομμάτι του αγγλόφωνου indie ήχου, ο (μόνιμα εγκατεστημένος στη Βαρκελώνη) Ευρυπίδης Σαμπάτης το γύρισε κι αυτός στον ελληνικό στίχο φέτος, για την 4η του δισκογραφική δουλειά ως Evripidis Αnd His Tragedies Μια Τρίτη Στην Καντίνα.

To σχετικό promo τονώθηκε λοιπόν πρόσφατα με ένα βιντεοκλίπ για το "Κάτι Για Μένα", ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από το εν λόγω άλμπουμ, το οποίο ο Σαμπάτης ερμηνεύει ντουέτο με τη Nalyssa Green: το σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μενελάου και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Προτεραιότητά μου ήταν το βίντεο να μην δημιουργηθεί από ένα κλασικό γύρισμα, αλλά να είναι αυθόρμητο και διασκεδαστικό», δήλωσε σχετικά ο Σαμπάτης, «ήθελα απλώς να βγούμε εκεί έξω με τη Nalyssa Green, να είμαστε οι εαυτοί μας, να γελάσουμε και να κάνουμε επιτόπου όσες βλακείες μας έρχονταν στο μυαλό. Να κάνουμε κάτι για εμάς και όλα αυτά να τα καταγράψει ο Κωνσταντίνος, με τον οποίον είχαμε δουλέψει και παλιότερα και μας ενώνουν 18 χρόνια φιλίας».

Όσο για το τραγούδι, η φράση «κάνω κάτι για μένα» είναι παρμένη από τηλεοπτικό ριάλιτι. Με την αναγωγή της λοιπόν σε σλόγκαν και σημαία, εξετάζονται με ανάλαφρο τρόπο τα όρια της προσωπικής ελευθερίας και το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν τους γύρω μας.

{youtube}6RXJZGY1SdY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured