Η Ζωή είναι Τραμπάλα, για τον Λάκη Παπαδόπουλο

Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Ανδρόνικο

news.team
news.team

Επιστρέφει με νέο τραγούδι ο Λάκης Παπαδόπουλος, το οποίο τον βρίσκει να συμπράττει με τον νεαρό ερμηνευτή Ανδρόνικο: λέγεται "Η Ζωή Είναι Τραμπάλα" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Παπαδόπουλος και Ανδρόνικος έχουν ως τώρα συναντηθεί αρκετές φορές επί σκηνής, οπότε αποφάσισαν να επεκτείνουν αυτή τους τη συνεργασία και στη δισκογραφία. 

Το "Η Ζωή Είναι Τραμπάλα" κυκλοφορεί σε ψηφιακό single από την Panik Oxygen, είναι δε σύνθεση του ίδιου του Λάκη Παπαδόπουλου, σε στίχους Παντελή Αμπατζή.

Παραμένει άγνωστο, μέχρι στιγμής, αν προλογίζει κάποιο νέο άλμπουμ του Παπαδόπουλου ή κάποια κυκλοφορία για τον Ανδρόνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…