news.team

φωτογραφία: Χρήστος Γάκης

Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους των εγχώριων φίλων του χιπ χοπ το reunion που ανακοίνωσαν οι Ζωντανοί Νεκροί -το δεύτερο στην καριέρα τους- αποδεχόμενοι την πρόταση του Dreamland Festival 2019 να γίνουν πρωταγωνιστές της 2ης ημέρας του. Το «ναι» τους, μάλιστα, έκανε το φεστιβάλ να μετακομίσει για πρώτη φορά από την αρχαία Ολυμπία στην Αθήνα.

Ωστόσο όσοι βρέθηκαν τελικά χθες βράδυ στο Μαρούσι, στην ειδικά διαμορφωμένη Ρωμαϊκή Γωνιά του κτιριακού συγκροτήματος του Ολυμπιακού Σταδίου, είδαν το θρυλικό γκρουπ να παίζει δίχως τον Υποχθόνιο -ίσως το πιο διάσημο μέλος τους στους σημερινούς εφήβους, λόγω της συμμετοχής του στα super hits "DAB" (με τον Snik) και "Mama?" με τον Sin Boy. 

Το γκρουπ δεν έκρυψε την πραγματικότητα από τους fans («παίζουμε μπουνιές για ασήμαντους λόγους», είπαν, παραδεχόμενοι ότι αυτή ήταν η αιτία που δεν ράπαρε μαζί τους), ενώ ο ίδιος ο Υποχθόνιος έγραψε στο προσωπικό του Instagram ότι «ζητάει συγγνώμη από τους fans», όμως δέχτηκε επίθεση πισώπλατα από τον Τάκι Τσαν στο πάρκινγκ του χώρου και «μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω, οι αρχές και ο επαγγελματισμός μου δεν το επιτρέπει». Παρά ταύτα, αποκαλεί τον Τάκι Τσαν «αδερφό».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έγινε στη συναυλία, στην ανταπόκρισή μας που θα δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες μέρες. 

{youtube}dYIS6mtciCg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured