Το reunion των Ζωντανών Νεκρών συνέβη, αλλά τελικά δίχως τον Υποχθόνιο

Νέοι τσακωμοί, λίγα λεπτά πριν ανέβουν στη σκηνή του Dreamland Festival

news.team
news.team

φωτογραφία: Χρήστος Γάκης

Συζητήθηκε πολύ στους κύκλους των εγχώριων φίλων του χιπ χοπ το reunion που ανακοίνωσαν οι Ζωντανοί Νεκροί -το δεύτερο στην καριέρα τους- αποδεχόμενοι την πρόταση του Dreamland Festival 2019 να γίνουν πρωταγωνιστές της 2ης ημέρας του. Το «ναι» τους, μάλιστα, έκανε το φεστιβάλ να μετακομίσει για πρώτη φορά από την αρχαία Ολυμπία στην Αθήνα.

Ωστόσο όσοι βρέθηκαν τελικά χθες βράδυ στο Μαρούσι, στην ειδικά διαμορφωμένη Ρωμαϊκή Γωνιά του κτιριακού συγκροτήματος του Ολυμπιακού Σταδίου, είδαν το θρυλικό γκρουπ να παίζει δίχως τον Υποχθόνιο -ίσως το πιο διάσημο μέλος τους στους σημερινούς εφήβους, λόγω της συμμετοχής του στα super hits "DAB" (με τον Snik) και "Mama?" με τον Sin Boy. 

Το γκρουπ δεν έκρυψε την πραγματικότητα από τους fans («παίζουμε μπουνιές για ασήμαντους λόγους», είπαν, παραδεχόμενοι ότι αυτή ήταν η αιτία που δεν ράπαρε μαζί τους), ενώ ο ίδιος ο Υποχθόνιος έγραψε στο προσωπικό του Instagram ότι «ζητάει συγγνώμη από τους fans», όμως δέχτηκε επίθεση πισώπλατα από τον Τάκι Τσαν στο πάρκινγκ του χώρου και «μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω, οι αρχές και ο επαγγελματισμός μου δεν το επιτρέπει». Παρά ταύτα, αποκαλεί τον Τάκι Τσαν «αδερφό».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έγινε στη συναυλία, στην ανταπόκρισή μας που θα δημοσιευτεί μέσα στις επόμενες μέρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top