Ξεκινώντας το 1992, οι Kissamatic Lovebubbles καταγράφηκαν ως σημαντική παρουσία στην αθόρυβη πορεία που διήνυσαν στο τότε αθηναϊκό underground μπάντες με συναφείς ανησυχίες (One Night Suzan, Νext Time Passions). Κράτησαν όμως μόλις 2,5 χρόνια, στα οποία άφησαν μονάχα το single "Only Love" (1994), στο ιστορικό για τα εγχώρια indie πράγματα label This Happy Feeling. 

To συγκρότημα επέστρεψε ωστόσο στην ενεργό δράση το 2017, ενώ πέρυσι μίλησαν και στην Πέννυ Γέρου για λογαριασμό της σελίδας μας (δείτε εδώ), με αφορμή το 1ο Athens-Bristol mini indie pop Festival. Και τώρα ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους label Old Bad Habits, το οποίο «κόντρα στο ρεύμα και κλίμα των ημερών» θα κυκλοφορεί μόνο επτάιντσα singles σε περιορισμένα αντίτυπα «με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, με ένθετα, αυτοκόλλητα, κονκάρδες».

Ως promo για τη δράση αυτή, λοιπόν, δίνουν στη δημοσιότητα το τραγούδι "Me", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε μέσω BandCamp, πατώντας εδώ.

Το "Me" είναι κομμάτι γραμμένο πίσω στα χρόνια της δεκαετίας του 1990, που όμως δεν είδε ποτέ το φως της κυκλοφορίας. Η ηχογράφηση ωστόσο που δημοσιεύεται είναι νέα, βρίσκει δε τους Kissamatic Lovebubbles να συνεργάζονται με το βρετανικό ντουέτο The Twelve Hour Foundation.

Το "Me" λειτουργεί ως promo για το single "Endless" (θα είναι το b-side του), το οποίο αναμένεται να βγει από την Old Bad Habits σε πορτοκαλί 7ιντσο single βινυλίου στις 22 Αυγούστου (250 αντίτυπα). Το "Endless", με τη σειρά του, ήταν b-side στο προαναφερόμενο "Only Love", το οποίο θα προσφερθεί τώρα σε νέα ηχογράφηση, και πάλι μαζί με τους The Twelve Hour Foundation.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured