Ο Σωκράτης Μάλαμας δεν έχει ξεχάσει την πύρινη τραγωδία στο Μάτι

Διέκοψε συναυλία στη Ραφήνα όταν η ευγενική του έκκληση για σβήσιμο ενός καπνογόνου αγνοήθηκε από το κοινό

news.team
news.team

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας 

Στη Ραφήνα έπαιζε το βράδυ της Πέμπτης ο Σωκράτης Μάλαμας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας. Όμως η συναυλία δεν κύλησε ομαλά.

Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εμφανίστηκε ένα καπνογόνο από την πλευρά του πλήθους. Ο Μάλαμας ζήτησε από το μικρόφωνο να σβήσει, ωστόσο το κοινό τον αγνόησε, κίνηση που φαίνεται ότι τον εκνεύρισε. 

Έτσι, αποφάσισε να σταματήσει την ορχήστρα και να διακόψει για λίγο τη συναυλία, ενώ απευθύνθηκε και στους υπαίτιους: «Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το, το γαμημένο». Πολύς κόσμος χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την ενέργειά του και φυσικά το καπνογόνο έσβησε και η συναυλία ξαναξεκίνησε.

Ο Μάλαμας έπαιζε βέβαια σε μια σκηνή γεμάτη με πεύκα γύρω-γύρω, οπότε η ανησυχία του ήταν λογική και όχι αποτέλεσμα παραξενιάς. Καθώς φαίνεται, όμως, δεν έχει ξεχάσει και την περσινή πυρκαγιά στο Μάτι και την τραγωδία που προκάλεσε, μέρος της οποίας ήταν και η Ραφήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares