news.team

«Γελάμε με τον Noizy μες στο Maybach

Έβγαλα τα πρώτα μου 100 way, way back

Ευχαριστώ τους haters, αλήθεια, που με λένε wack

Μαζεύω τα χιλιάρικα, τριαντάλεπτα με playback»

Δύσκολα θα βρείτε πλέον άνθρωπο που να ακούει μουσική και να μη γνωρίζει το όνομα του Snik: όσο αμφιλεγόμενος και αν παραμένει ως προς την ποιότητα όσων βγάζει, είναι με διαφορά ο δημοφιλέστερος Έλληνας ράπερ των ημερών αυτών, έχοντας επιτυχώς φέρει στα μέρη μας την επίκαιρη trap αισθητική. 

Ο Snik βρίσκεται πλέον στο ενεργητικό της Minos-EMI/Universal και έχει τώρα καινούριο τραγούδι: το λένε "Kilo" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Mosquito στα περίχωρα της πλατείας Βικτωρίας. 

Το "Kilo" υπογράφεται στην παραγωγή από τους Bret Beats & Peris Keyz, περιέχει σαφείς στιχουργικές αιχμές κατά όσων περιγελούν τον Αθηναίο ράπερ αλλά και ορισμένα βιογραφικά στοιχεία και ήδη ακούγεται πολύ, έχοντας φτάσει στο #2 των τάσεων του ελληνικού YouTube. Σε κάποια πλάνα του κλιπ εμφανίζεται και ο Noizy, τον οποίον μνημονεύει και στους στίχους -συνεργάστηκαν μάλιστα πρόσφατα και μαζί. 

Καθώς φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει σύντομα και κάποιο άλμπουμ, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη πληροφόρηση. 

{youtube}V1lAZ5OQ6qI{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured