Νέο τραγούδι από τον Θάνο Κόη των Lost Bodies

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Λούμ Τουμ Τούμ", μια συνεργασία με τον Νίκο Βελιώτη και τη Λένα Μπογιατζή

news.team
news.team

Με ένα σόλο τραγούδι επέστρεψε αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα ο Θάνος Κόης, δίχως δηλαδή το γνώριμο σχήμα των Lost Bodies να τον πλαισιώνει. 

Ο τίτλος του, αρκούντως ...ιντριγκαδόρικος! Λέγεται "Λούμ Τουμ Τούμ" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που έστησε γι' αυτό ο Γιάννης Μισουρίδης. 

Το "Λούμ Τουμ Τούμ" βρίσκει τον Κόη σε «ηχηρή» συνεργασία με τον Νίκο Βελιώτη. Στο κομμάτι συμμετέχει επίσης με φωνητικά και στίχους της η Λένα Μπογιατζή, ενώ στα κρουστά βρίσκεται ο Νορβηγός Ingar Zach. 

Καθώς φαίνεται, πρόκειται για τον «πρόλογο» κάποιου νέου εγχειρήματος του Κόη, το οποίο μας τάζει ακόμα περισσότερες συνεργασίες. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…