Ήταν 2007 όταν ο αμερικανικός ραδιοσταθμός της Washington D.C. National Public Radio λάνσαρε το εγχείρημα NPR Music. Στα πλαίσιά του αναπτύχθηκε το 2008 η video σειρά Tiny Desk Concerts, με τους καλεσμένους καλλιτέχνες να παίζουν live στο γραφείο του Bob Boilen.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, τα Tiny Desk Concerts αποτελούν μαγνήτη για το διεθνές εναλλακτικό κοινό: υπολογίζεται ότι έχουν φιλοξενήσει πάνω από 800 συναυλίες, αποσπώντας πάνω από 2 δισεκατομμύρια views μέσω YouTube.

Ο μόνος Έλληνας καλλιτέχνης που είχε παίξει μέχρι στιγμής στη σειρά, ήταν η Μόνικα, η οποία εμφανίστηκε τον Μάιο του 2016. Αυτό ωστόσο θα αλλάξει την Τετάρτη 17 Απριλίου, καθώς θα δούμε στις οθόνες μας τον Theodore live στο διάσημο πια γραφείο του Bob Boilen.

Για τον 26χρονο Θοδωρή Πολυχρονόπουλο, που πρόσφατα (2018) έβγαλε το άλμπουμ Inner Dynamics (διαβάστε μια συνέντευξή του στις σελίδες μας, στην Πέννυ Γέρου, εδώ), αυτή είναι μια σημαντική διεθνής διάκριση, έρχεται δε ως επιστέγασμα της περσινής του ζωντανής εμφάνισης στο φεστιβάλ SXSW (στο Austin του Τέξας). Είναι εκεί όπου τον είδε live ο Boilen, δηλώνοντας κατόπιν εντυπωσιασμένος από το set που παρουσίασε.

{youtube}XxqKOVneH5U{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured